2023'ün popüler flört trendleri! Erkekler umursamaz, kadınlar sabırsız

İlişkiler her sene yeni bir boyut kazanıyor. Flört trendleri de buna göre değişiyor. 2023'ün ilişki raporunu çıkardık. 2023'te çiftler için neler popülerdi, ilişkiler nasıl başladı nasıl bitti? İşte tüm cevaplar...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

2023'te ünlülerin ayrılıklarından evliliklerine ve beklenmedik ilişkilere şaşırdık. Peki, 2023 ilişkiler açısından nasıl bir yıl oldu? 2023'ün ilişki raporunu çıkardık. 2023'ün popüler flört trendleri bakış açınızı değiştirebilir.

Kadınların ve erkeklerin ilişkilere bakış açısı çok farklıdır. Bu yüzden şaşırtan aşk tanımları, ilişki tanımları, flört kuralları olabilir.

2023'TE POPÜLER FLÖRT TRENDLERİ

1. Duvar örme

Çağın flört trendi görmezden gelmek, sessiz olmak ve konuşmayı yarıda bırakmak. Kendinizle partneriniz arasında duygusal bir duvar örmek.

2. İletişime fırsat tanımamak

Görmezden gelmenin daha ilerisi fırsat vermeden, dinlemeden kestirip atmak. Kısacası iletişimsizlik. 2023'te biten birçok ilişkinin sebebi bu. İletişimin kademeli olarak azaltılması karşı tarafı üzse de bir tarafın bu umrunda olmuyor ve sorgulamadan ayrılığa gidiyor.

3. Ani çıkış

Günümüz flörtünün en önemli özelliği ani kararlar. Daha önce sizi hayalet olarak gören bir kişi, herhangi bir pişmanlık ifade etmeden hayatınızda beklenmedik bir şekilde yeniden ortaya çıkabilir. Hatta affetmeyeceğinizi düşündüğünüz kişiyle evlenebilirsiniz.

4. Flörtü geri plana atmak

Günümüzde artık aşk ilk sırada değil. Randevuların çeşitliliği arttı. Spor arasında sevgiliyle görüşebilir ya da bir öğle molasında randevu olabilir.

5. Birden fazla kişi

Artık kimsenin aklında tek bir kişi yok. Biri olmazsa öteki olur düşüncesi kişinin kendine olan güvenden kaynaklanıyor gibi görünse de bunun sebebi seçeneğin çok olmasıdır.