İlan-ı aşklar ve sürpriz paralar Yengeç, Akrep ve Kovaları etkiliyor! Gökyüzünün en şanslıları mutluluktan uçuyor

Astrolog Özlem Recep 9 Kasım 2023 günlük burçları kaleme aldı. Bugün Yengeçler alım satımda karlı bir gün geçirebilir. Koçlar meşhur oluyor. Peki bugün burçları neler bekliyor? İşte yanıtı...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Özlem Recep

9 Kasım 2023 günlük burçları kaleme alan Astrolog Özlem Recep burçlara sürpriz haberler veriyor. Peki gökyüzünde bugün neler oluyor? İşte yanıtı...

9 KASIM 2023 GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

Gün İçerisinde Ay Venüs Kavuşumu Yaşanacak. Burçların Şansını Değerlendirmesi Gereken Konuları Sizin İçin Değerlendirdim.

Koç: Sevgili Koç, beraberliğin ya da arkadaşlık ilişkilerindeki problemleri çözmek için fırsatın bulunurken, çevrenden destek alacaksın. Ev alım satım işlemleri için destek görebilirsin. İsmin duyuluyor.

Boğa: Sevgili Boğa, iş hayatında hızlı yükseliş adımları için fırsatları kaçırmamalısın. Evcil hayvan sahiplenebilirsin. Sağlığınla ilgili sıkıntı yaptığın bir konu çözüm yollarıyla birlikte seni rahatlatabilir.

İkizler: Sevgili İkizler, aşk hayatın adına arkana rüzgarı alman gereken bir dönem. Sevilmenin tadını çıkarmalısın. Beklediğin itiraf belki de çok yakında. Ortaklı işlerden elde edeceğin gelir kapıları oluşabilir.

Yengeç: Sevgili Yengeç, aile içindeki sıkıntıları çözeceğin bir gün. Çocuklarından destek alabilirsin. Ev alım satım işlemlerine başvurabilirsin. Hamile kalmak için ideal bir gün.

Aslan: Sevgili Aslan, yolculuklar gündeminde. Önemli sözleşme ve anlaşmalardan beklenen haber bugün kapında. Beklediğin o itiraf karşısında kalbin çok mutlu olacak. Kardeşlerinle ya da yakın arkadaşlarınla ilgili sıkıntı yaşadığın ne varsa çözüm yolları sizinle.

Başak: Sevgili Başak, maddi fırsatları kaçırmamalısın. Sana verilen hediyelerin tadını çıkartmalısın. Özel hayatın adına kalbin uzunca zamandır belki de bu kadar atmamış olabilir.

Terazi: Sevgili Terazi, güzelleşmek, imaj değiştirmek ve bakım yaptırmak için destek gördüğün bir gün. Kendini göstermek istediğin projeler adına fırsatlar seninle birlikte. Beraberliklerinde vazgeçilmez hissettirileceksin.

Akrep: Sevgili Akrep, ilahi yardımlara kapılarını açman oldukça kıymetli. Dua etmenin karşılığının hiç bu kadar hızlı geliştiğini görmemiş olabilirsin. Çaresiz bir rahatsızlık varsa tedavi süreçleri seninle.

Yay: Sevgili Yay, kalabalıklaşacağın önemli bir gün. İsminden bahsettireceksin. Bugün hayal kurmalısın. 11. evinde gerçekleşen Ay Venüs kavuşumu hayallerini gerçekleştirecek kişilerle tanışman ve yollarının açılması için sana destek verecek.

Oğlak: Sevgili Oğlak, iş hayatın adına zirve denilebilecek bir gün. Kariyer adımlarını sağlam atarsan fırsatlar seninle birlikte yürür ve gelir. Ev alım satım işlemleri için destek bulunuyor.

Kova: Sevgili Kova, dini anlamda yardım görebilirsin. Önemli bir sınav ya da projen bulunuyorsa tamamlamak ve kendini göstermek adına fırsatlar seninle birlikte. Aranızda uzaklık bulunan kim varsa kavuşabilirsin.

Balık: Sevgili Balık, maddi anlamda borçlarını kapatmak için destek görebilirsin. Özel hayatın adına seni mutlu edecek ve birbirinize kenetlenmenin huzurunu yaşayabilirsiniz. Maddi anlamda eşinin maddiyatıyla ilgili fırsatlar bulunuyor. Ayrıca hamile kalmak ya da bebek yapma enerjileri seninle.

Sevgilerimle

Özlem Recep