İlahi el bu burçların üzerinde! Terazi, Balık ve Kovalar'a proje ve imaj yenilikleri müjdesi var...

Astrolog Özlem Recep 20 Eylül 2023 günlük burçları kaleme aldı. Kovalar iş ve proje konusunda ciddi adımlar atabilir. Akrepler bugün maddi kaynaklarını korumalılar. Peki 20 Eylül 2023 günlük burçlarda neler var? İşte yanıtı...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Özlem Recep

Terazi, Balık, Kova... Bugün gökyüzü oldukça cömert. Yaylar keskin bir imaj değişikliğine gidebilirler. Peki 20 Eylül 2023 tarihinde burçları neler bekliyor? İşte yanıtı...

12 burca özel aşk, iş ve kariyer müjdelerini sıralayan Astrolog Özlem Recep bugüne özel burçları kaleme aldı. İşte detaylar...

20 EYLÜL 2023 GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

Koç: Sevgili Koç, maddi kaynaklarla ilgili görünmeyen ellerden destek alabilir, önemli bir rahatsızlığın bulunuyorsa şifa seninle olabilir. Akşam vakitlerinde internet dolandırıcılığına dikkat etmelisin.

Boğa: Sevgili Boğa, ilişkilerindeki uyumu yakaladığın güzel bir gün. Bu konu iş hayatına da yansıyor olacak. Akşam vakitlerinde borçlanmalara dikkat etmelisin.

İkizler: Sevgili İkizler, çalışma hayatında kendini gösterebileceğin vakitler bugün oluşuyor. Akşam vakitlerinde ilişkilerin önemli bir sınavdan geçecek olabilir.

Yengeç: Sevgili Yengeç, aşk hayatında mutluluğu yakaladığın günlerden biri. Belki de gidenin yerine yenisi mi geliyor acaba? Akşam vakitlerinde sağlığını ve iş hayatındaki projelerini önemsemelisin.

Aslan: Sevgili Aslan, aile içinde dengeyi oturttuğun, yeni bir eve yerleştiysen düzenini kurduğun bir gün. Akşam vakitlerinde özel hayatına dair sıkıntılar gün yüzünde olabilir dikkat.

Başak: Sevgili Başak, iş anlaşmaları yapmak için öğleden sonraki gelişmeleri takip etmek önemli. Akşam vakitlerinde evinin içindeki sıkıntılar ve ailenle yaşayabileceğin gerginliklerde sakin kalmanı öneriyorum.

Terazi: Sevgili Terazi, öğleden sonra para kazanmak ve para kaynaklarını arttırmak için fırsatların seninle birlikte olacak. Akşam vakitlerinde trafikte dikkatin oldukça önemli olacak.

Akrep: Sevgili Akrep, haydi kendini göster ve yeni projelere bugün başla. Özel hayatına dair sıkıntıları nasıl mı çözersin? Kalbini dinleyerek çözebilirsin. Akşam vakitlerinde maddi kaynaklarına sahip çıkmalısın.

Yay: Sevgili Yay, rahatsızlıkların bulunuyorsa çözümlenebileceğin bir gün. Akşam vakitlerinde imaj değişikliğine girmemelisin. Kendini ifade ederken boşver çok uğraşma, herkes kendi kadar anlayacak.

Oğlak: Sevgili Oğlak, davet ve organizasyonların içerisinden geçebilirsin. İş anlaşmaları yapmak için de fırsatların oluşacak. Akşam vakitlerinde arkandan dönen gizli oyunların farkında olmalısın.

Kova: Sevgili Kova, iş hayatın açısından liderlik yapmak, projelerini geliştirmek ve ilerlemek için fırsatların oluşacak. Akşam vakitlerinde özel hayatına dair gerginlikler seni yorabilir.

Balık: Sevgili Balık, ilahi bir el seni koruyor. Gün içerisinde pek çok konuda kendini göstermek ve deneyim kazanmak için fırsatlar seninle. Akşam vakitlerinde yöneticilerine dikkat etmelisin, arkandan kuyunu kazanlar bulunuyor.

Özlem Recep