İkizler erkeği sevecen, kadını gizemli! İkizler burcu kadını ve erkeğinin özellikleri

22 Mayıs- 22 Haziran tarihleri arasında doğanları ilgilendiren bu haberimizin konusu ikizler burcu. Merkür gezegeninin yönettiği ve karanlıklar ortasında dahi ışığı ile göz alan ikizler burcunu hem kadının hem erkeğinin karakteristik özelliklerini sizler için derledik. İkizler burcu erkeği nasıl olur? İkizler burcu erkeği/kadını neyden etkilenir? İkizler burcu erkeğinin/kadınının olmazsa olmazları nelerdir? İkizler burcuyla ilgili tüm merak edilen soruların yanıtı haberimizde...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

İkizler burcu özellikleri araştırılıyor. Etraflarında güçlü enerjileri ve merhametleri sayesinde doğal bir lider görünümü sağlayan İkizler burcu erkeğinin kıvrak zekâlarını meze ettikleri sohbetleri o kadar çekicidir ki bir ikizler burcu erkeğinin davetine hayır diyebilmek oldukça zordur. Peki, ikizler burcu kadını nasıl?

22 Mayıs- 22 Haziran tarihleri arasında doğanlar ikizler burcu oluyor. İkizler burcu erkeğinin bir günde dört mevsimi yaşayan şehir gibi duygu durumu değişimleri ile hızlarına yetişebilene aşk olsun. Bu yüzden iyi niyet ve pozitif enerji ikizler burcu erkeği için vazgeçilmez özelliklerdir.

İkizler erkeği iyi ruhlu, kendilerini sarsan ve hafif gizemli kadınlardan etkilenir. Çok fazla tutarlı ruhlar için ise en büyük reçete bir ikizler burcu erkeğinden uzak durmak olacaktır. Fakat zeki, konuşkan ve sevecen ikizler erkeğinden nasıl uzak durulur? Bu da ayrı bir tartışma konusu.

İKİZLER BURCU KADINININ ÖZELLİKLERİ

Tarih boyunca kadınların çok konuşmasından şikâyet eden erkeklerin muhtemelen karşılarında hep bir ikizler kadını olmuştur. Bir ikizler kadını için hayat; zekâ ve zarafetle süsledikleri çetrefilli bir yol.

Bir ikizler kadınının en olumsuz özelliği ise çok düşünmeleri. Beyinlerinde dolaşan yüzlerce düşünce ve yalnızken bezgin bir ifade tam olarak ikizler kadınının portresi. Ancak bir ikizler burcu kadını, yüksek enerjisi ve sempatikliğiyle ortamın sevilen ve vazgeçilmez yüzüdür.

İKİZLER KADINININ YERİ DOLDURULAMAZ

İkili ilişkilerinde ise kimi zaman yoran ama daha çok yorulan ikizler burcu kadını, eşsiz ve yeri doldurulmaz bir karakterdir. Aradığı erkek ise ikizler kadının tüm bu çıkmazlarında elinden tutacak bir erkek olmalıdır. Babacan ve ağır başlı erkeklerden hoşlanırlar. Koşulsuz kabul bir ikizler kadını için çok önemlidir.