İğnesiz, hapsız 6 kilo zayıfladı! Ceyda Düvenci'yi mum gibi eriten fitlik sırrı

Ünlü oyuncu Ceyda Düvenci, son zamanlarda verdiği kilolarla dikkat çekiyor. Ceyda Düvenci kilo verme sırlarından birinin de ekmekle arasına mesafe koymak olduğunun altını çizdi. İşte Ceyda Düvenci'nin zayıflama formülü...

Ceyda Düvenci beslenmesine dikkat ederek bir ayda 6.5 kilo zayıfladı. Ünlü oyuncu yeni görüntüsüyle sevenlerinin beğenisini kazandı. Peki Ceyda Düvenci inatçı kiloları nasıl vermeyi başardı?

YENİ HALİYLE GÖZ KAMAŞTIRIYOR

Ceyda Düvenci, geçtiğimiz yıl boşanmasının ardından hayatında köklü değişiklikler yaptı. Diyet programı ve yeni aşkı Güçlü Mete ile adından sıkça söz ettiren Düvenci, son olarak fit görünümüyle merak uyandırdı.

DİYETİN ARDINDAKİ SIRLAR

Sakla Beni dizisinde canlandırdığı 'Filiz' karakteriyle beğeni toplayan ünlü oyuncu, 2015 yılında oyuncu Bülent Şakrak ile evlenmiş, ancak 8 yıllık evliliğini geçtiğimiz yıl sonlandırmıştı. Boşanmanın ardından diyet yaparak 1,5 ayda 6 kilo veren Düvenci, zayıflama sürecini şöyle anlattı:

"Birinci bölümden sonra daha kontrollü bir yeme programı uyguladım... Zaten iki öğün besleniyordum, onu bir öğüne düşürdüm. Et yemiyorum, hamur işlerini tamamen bıraktım. Eskiden ekmeği ve zeytinyağlıları fazla tüketiyordum, bunlara dikkat etmeye başladım. Kafama koyduğumda da yaparım, 63-64 kiloyken 58'e düştüm" dedi.

Ceyda Düvenci'nin yeni hali, sosyal medyada büyük ilgi gördü ve fit görünümüyle şok etkisi yarattı. Ünlü oyuncunun kilo verme başarısı ve sağlıklı yaşam tarzı, takipçileri tarafından takdirle karşılanıyor.