İçine kapanık bir erkeğin size aşık olduğunun 3 işareti

İlişkilerde birinin size olan ilgisini tespit etmek zorken içine kapanık erkeklerde bunu anlamak daha da zordur. Fakat bazı erkeklerin davranışları kendini ele verir. İşte ilişkilerde içine kapanık erkeklerin aşk belirtileri…

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

İlişkilerde içine kapanık birinin beğendiği ya da aşık olduğu kız olmak zor. Çünkü içine kapanık erkeklerin ilk adımı atmaları zaman alır. Fakat bazı ipuçlarıyla bir erkeğin size olan ilgisini anlayabilirsiniz. İşte ilişkilerde içine kapanık erkeklerin beğendiğini ya da aşık olduğunu gösteren 3 işaret...

1. Sosyal medyada size olan ilgisi

İçine kapanık bir erkek size aşık olsa da kolay kolay gelip açılamaz. Bu yüzden ilk başvurduğu yer sosyal medya olur. Kendini aptal durumuna düşürme ya da reddedilme korkusu durumu engeller. Onun tüm gönderilerinizi beğendiğini, hikâyelerinize çok sık yanıt verdiğini ve metinlerinde emojilerle aşırıya kaçtığını fark ederseniz, muhtemelen size karşı boş değil.

2. Sizinle ilgili küçük detayları hatırlaması

İçine kapanık erkekler siz farkında olmadan sizinle ilgili en ufak detayları bile hafızalarına kopyalarlar. En sevdiğiniz renk, doğu gününüz, sevdiğiniz şehir, en çok güldüğünüz espri... Yani çevrenizdekilerin sizinle ilgili umursamadığı her şeyi hatırlarlar.

3. Biraz gergin biraz garip olurlar

İçine kapanık erekler aşık oldukları kişinin çevresinde olduklarında gergin bir enerjiye sahip olurlar ya da ekstra soğukkanlı davranmaya çalışırlar. Hatta gereğinden fazla saçını düzeltir, kıyafetini düzeltir ve senin için ufak şeyler yapmaya çalışırlar.

En inatçı burç olan Kova burcunun olumlu ve olumsuz özellikleri