İbrahim Saraçoğlu'nun tarifi! Damar tıkanıklığını 27 günde açan kür

Kalp- damar rahatsızlıkları, karaciğer yağlanması ve yüksek tansiyon birçok kişinin yaşadığı sağlık sorunlarının başında geliyor. Doğal beslenme tarzıyla bu hastalıklardan doğan şikayetleri en aza indirebiliriz. Peki, damar tıkanıklığı nasıl açılır? Kalp ve damar sağlığına iyi gelen kür nasıl yapılır? İbrahim Saraçoğlu'nun kalp ve damar sağlığı için önerdiği maydanoz, limon ve sarımsak kürü nasıl yapılır? İşte cevabı...

Kalp- damar rahatsızlıkları, karaciğer yağlanması ve mantar hastalığına birçok kişi yakalanıyor. Yanlış beslenme, sporsuz yaşam ve sigara tüketmek bu hastalıkların başlıca nedeni. Peki, damar tıkanıklığı nasıl açılır? Kalp ve damar sağlığına iyi gelen kür nasıl yapılır? İbrahim Saraçoğlu'nun kalp ve damar sağlığı için önerdiği maydanoz, limon ve sarımsak kürü nasıl yapılır? İşte cevabı...

Diyanet TV'de açıklamalarda bulunan Prof.Dr. İbrahim Saraçoğlu: "Maydanoz-limon- sarımsak ürü ile karaciğeri toksinlerden arındırır. Güne dinç kalkmanızı sağlar." ifadelerini kullandı.

MAYDANOZ-LİMON-SARIMSAK KÜRÜ NASIL YAPILIR?

Kalp-damar sağlığı, karaciğer yağlanaması ve yüksek tansiyonşa ilgili kürleriyle tanınan Prof.Dr İbrahim Saraçoğlu maydanoz-limon-sarımsak kürünün faydalarını ve nasıl yapılacağını anlattı.

Saraçoğlu: "Eğer ailenizde erken kalp krizi geçiren varsa damar sertliği ve yüksek tansiyon, böbrek yetmezliği şikayeti olan varsa bu kür bulunmaz bir nimettir. Maydanozla limonun bir araya gelmesi bir ömre bedel. Köy maydanozu alın. Mantar hastalığına maydanoz çok etkilidir. İlacın etkisini katmerlendiriyor. Kalp damarları tıkananlar, karaciğeri yağlananlar, damar yağlanması yaşayanlar mutlaka bu kürü uygulasın. 6 ayda bir uyguladığım bir kürdür. Sabah aç karnına yapın. Sabahları yorgun kalkanlar bu kürü uygulayacaklar.

MAYDANOZ-LİMON-SARIMSAK KÜRÜ MALZEMELER

15-16 sap maydanoz

2 yemek kaşığı limon suyu

1 diş sarımsak

1 bardak su

MAYDANOZ-LİMON-SARIMSAK KÜRÜ YAPILIŞI

Tüm malzemeleri blendırdan geçirin.

Sabahları aç karnına için ve yatın daha etkili.

MAYDANOZ-LİMON-SARIMSAK KÜRÜNDE DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

İlk 3 gün sarımsaklı uygulayın.

4-5-6. gün sarımsaksız uygulayın.

3 gün sarımsaklı 3 gün sarımsaksız toplamda 27 gün uygulayın. Bu kürü 6 ayda bir uygulayabilirsiniz.