İbrahim Saraçoğlu'dan gribi bitiren çay tarifi! Tüm şifası kabuklarında...

Soğuk havaların etkisiyle artan grip vakalarını önleyen çay tarifi İbrahim Saraçoğlu'ndan geldi. Şifası kabuğunda olan o besini özellikle önerdi. İşte İbrahim Saraçoğlu'dan gribi bitiren çay tarifi...

AKSAM.COM.TR / MOR PAPATYA

Fatimatüzzehra Maslak

Şifası kabuklarında olan besinlerden en etkilisini söyleyen İbrahim Saraçoğlu kışın en etkili ilacı olarak tabir etti. Yüksek oranda antioksidan içeren kabuktan yapılan kürün virüsleri yok ettiğinin altını çizen İbrahim Saraçoğlu, çöpe atılmaması konusunda uyardı.

Hastalıklarda etkili olan bu kürün ana maddesi nar kabuklarıdır. Nar kabukları vücuttaki bütün virüsleri etkisiz kılar. Özellikle Asya ve Uzakdoğu Asya ülkelerinde sıklıkla kullanılan nar kabuklarında yüksek oranda likopen ve lutein barındırır.

İBRAHİM SARAÇOĞLU'DAN VİRÜSLERE KARŞI ŞİFA REHBERİ

Saraçoğlu, nar kabuklarıyla yapılan çayın; soğuk algınlığı ve gribe birebir karşı etkilidir. Etkili bir önleyici olan nar kabuklarından yapılan çayın tarifini paylaştı.

NAR KABUĞU ÇAYI NASIL YAPILIR?

Bir su bardağı artırma su

Bir yemek kaşığı nar kabuğu

3 tane karabaş otu

YAPILIŞI

Bir cezveye suyu koyun su kaynarken nar kabuklarını ve karabaşı ufalayarak atın. 8 dakika kaynadıktan sonra süzüp içiniz Günde 1 ya da 2 bardak tüketin.

NAR KABUĞU ÇAYININ FAYDALARI NELERDİR?

Ağzı içi enfeksiyon riskini azaltır. Diş ve diş etini güçlendirir.

Bağırsaklarda flora oranını dengeler.

Kabukların barındırdığı lutein kanserli hücrelerin aktifliğini yok eder.

Karaciğer ve akciğerdeki virüslerin etkinliğini yok eder.

Vücuttaki serbest radikalli hücreleri idrar yoluyla atar.

İbrahim Saraçoğlu kanseri bitiren o mucize besini açıkladı! Balıktan 7 bin kat daha fazla omega yağ asitleri barındırıyor