HABER MERKEZİ
Çörek otu tamamen doğal bir ottur. Çörek otu iltihap önleyici ve yenileyicidir. Peki çörek otu hangi hastalıklara tesir eder?
ÇÖREK OTUNUN BİLİMSEL OLARAK KANITLANAN FAYDALARI
-Bağışıklık sistemini destekler
-Sindirim sistemini düzenler, gaz ve şişkinliği azaltır
-Hafızayı güçlendirir, zihin açıklığı sağlar
-Egzama, sedef gibi cilt hastalıklarına iyi gelir
-İltihap giderici özelliği vardır
-Eklem ağrılarını hafifletir
-Kötü kolesterolü düşürür
-Alerji ve bronşit gibi solunum rahatsızlıklarında etkilidir
ÇÖREK OTUNU NASIL TÜKETMELİYİZ?
1. Bal ile karışım:
1 tatlı kaşığı çörek otunu, 1 tatlı kaşığı balla karıştırıp sabah aç karna tüketin. Bağışıklık için doğal kalkan!
2. Bitki çayı şeklinde:
1 çay kaşığı çörek otu, bir dilim taze zencefil ve 1 tatlı kaşığı balla karıştırılıp 6 dakika demlemeyle sağlıklı bir bitki çayı hazırlanabilir.
3. Yoğurtla karışım:
3 yemek kaşığı yoğurda 1 çay kaşığı çörek otu ekleyin. Uyku öncesi tüketildiğinde hem rahat bir uyku sağlar hem de yağ yakımını destekler.