İbn-i Sina'dan ömrü uzatan karışım! Günde 2 kez tüketen yaşadı

İbn-i Sina'nın asırlar öncesinden önerdiği karışım, adeta ömrü uzatabiliyor. Birçok sağlık problemine karşı faydalı olabilen karışım, günümüzde de tercih edilebiliyor. İşte İbn-i Sina'nın adeta ömrü uzatan o karışımı…

İbn-i Sina önerdiği doğal çözümlerle birçok hastalığın tedavi sürecine yardımcı olunabiliyor. Asırlar öncesinden yazılan tarifler, adeta günümüze de ışık tutmaya devam ediyor. Ayrıca İbn-i Sina'nın tavsiye ettiği birçok hastalık sürecine yardımcı olan ve bünyeyi güçlendirebilen söz konusu karışım, günümüzde de tercih edilebiliyor.

İBN-İ SİNA'DAN ÖMRÜ UZATAN KARIŞIM

İbn-i Sina'nın asırlar öncesinden önerdiği incir ve zeytinyağı karışımı, adeta ömrü uzatmaya yardımcı olabiliyor. Nitekim birçok sağlık problemine çözüm olarak tavsiye edilebilen incir ve zeytinyağı karışımı, günümüzde de tercih edilebiliyor. Birçok derde deva olabilen incir ve zeytinyağı karışımını tüketenler adeta yaşıyor. İşte İbn-i Sina'nın adeta ömrü uzatabilen incir ve zeytinyağı karışımının faydalarından bazıları şu şekilde;

Bağışıklık sisteminin kuvvetlenmesinde yardımcı olabilir.

Kanserli hücrelerle mücadele konusunda faydalı olabilir.

Astım ve solunum problemlerinin komplikasyonlarını azaltma konusunda yardımcı olabilir.

Bağırsak hareketlerinin hızlanmasında yardımcı olabilir.

Kabızlık riskinin azaltılmasında faydalı olabilir.

Vücuttaki yağ yakma yüzdesinin artış göstermesinde faydalı olabilir.

Mide sağlığını destekleme konusunda faydalı olabilir.

Ülser ve reflü gibi sağlık sorunlarına yakalanma ihtimalini zorlaştırabilir.

Cilt sağlığının korunması konusunda yararlı olabilir.

Kas ve kemik yapılarının kuvvetlenmesi konusunda faydalı olabilir.

Meme kanserine karşı önleyici etkisi bulanabilir.

Kanın dengesinin korunma konusunda faydalı olabilir.

Kalp sağlığının olumlu yönde etkilenmesine yardımcı olabilir.

İNCİR VE ZEYTİNYAĞI KARIŞIMININ TARİFİ

İbn-i Sina'nın tavsiye ettiği incir ve zeytinyağı karışımı, kolay bir şekilde hazırlanabiliyor. İşte söz konusu İbn-i Sina'nın önerdiği incir ve zeytinyağı karışımı için gerekli olan malzemeler şu şekilde; 1 litre zeytinyağı ve 250 gram kuru incir.

Hazırlanışı: İncirler güzel bir şekilde yıkanır. Akabinde küp şeklinde kesilir. Sonra bir kavanozun içerisine ilave edilir. Devamında zeytinyağı da eklenir. Hazırlanan kavanoz 5 gün boyunca karanlık bir ortamda muhafaza edilir. Belirtilen süre tamamlandıktan sonra sabah ve akşam olmak üzere 2 kere tüketilebilir. Bu nedenle İbn-i Sina'nın adeta ömrü uzatmaya yardımcı olarak önerdiği incir ve zeytinyağı karışımını günde 2 kez tüketenler, adeta yaşıyorlar.

İncir ve zeytinyağı karışımını sağlık problemleri yaşayan kişilerin ve alerjisi olan kişilerin uzman bir doktora danıştıktan sonra tüketmeleri tavsiye edilir.

İbn-i Sina'dan diş ağrısını kesen tavsiye! Asırlık tarif dertlere deva oluyor