İbn-i Sina'dan tüm hastalıklara şifa karışım! Kur'an-ı Kerim'de geçen besinler...

İslamiyet'in en popüler doktoru İbn-i Sina'dan iki besin karışımıyla tüm hastalıklara şifa tarifi. Kur'an-ı Kerim'de de geçen bu besinler adeta hastalıklara karşı koruyor. İşte İbn-i Sina'dan tüm hastalıklara şifa olan karışım...

AKSAM.COM.TR / MOR PAPATYA

Fatimatüzzehra Maslak

El-Kanun fi't Tıp kitabında çeşitli karışımlardan bahseden İbn-i Sina'nın en dikkat çeken şifa karışımı ise kanseri yok eden bu ikili oldu. İbn-i Sina Kur'an-ı Kerim'de en faydalı besinler olarak bilinen besinlerden yaptığı bu karışımla tüm hastalıklara şifa oldu. Ayrıca günde sadece 2 kaşık tüketilmesini tavsiye etti.

Kur'an-ı Kerim'de de yer alan besinlerden yapılan bu karışım vücutta aktif olan ve kansere meyilli hücreleri deformasyondan kurtarır.

İBN-İ SİNA'DAN KANSER YOK EDEN ŞİFA KARIŞIMI!

Yüksek oranda Omega-3 yağ asidi barındıran zeytinyağı hücrelerin mutasyona uğramasını önler. Öte yandan güçlü bir antioksidan olan incir de zeytinyağı gibi hücrelerin daha diri ve genç kalmasını sağlar. İbn-i Sina bu iki mucize besinin bir araya geldiğinde ise inanılmaz faydaları olduğunu belirtti.


İNCİR ZEYTİNYAĞI KARIŞIMI

İbn-i Sina 10 tane kuru incirin dörde bölünüp temiz bir kavanoza koyulmasını üzerine ise zeytinyağı dökülmesini ister. Yaklaşık 1 litrelik olan bir kavanozda yapılan bu karışımın üzerine temiz bir tülbent örtülüp ağzının sıkı kapatılmasını belirtir. Akabinde 5 gün boyunca güneşin çok iyi olduğu bir yerde tutulmasını önerir.

Ardından bu karışımından bir sabah bir de akşam olmak üzere günde iki defa tüketilmesinin faydalı olacağının altını çizer.

İNCİR ZEYTİNYAĞ KARIŞIMININ FAYDALARI NELERDİR?

En yaygın faydası hücreleri yeniler. Kanser oluşumunu engellediği gibi kanser tedavisi sırasında da tüketilebilir.

Vücudu kanser tedavisi sırasında alınan kemoterapi rahatsızlıklarına karşı korur.

Cildin yapısını yeniler.

Sindirim sistemini düzenler. Kabızlık oluşumunun önüne geçer.

Yumurtalık ve spermleri güçlendirir.

Yüzyıllardır yapılan en büyük yanlış! Çay demlemede altın değerinde yöntem...