Hoşlanma belirtisi olan 5 davranış şekli

Kimi zaman en yakınımızdaki kişilerin bize karşı duygularını anlamayabiliyoruz. Acabalarla yaşamak ise bir süre sonra yoruyor. Ancak hoşlanma duygusunun belli başlı tepkileri mevcut. Peki, birinin sizden hoşlandığını nasıl anlarsınız? Hangi davranışlar hoşlanma belirtisi? Biz de sizleri ''hoşlanıyor mu hoşlanmıyor mu?'' karmaşasından kurtaracak bir haber yazdık.

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Bu haberimizden sonra papatya fallarına ihtiyaç duymayacaksınız. Çünkü birinin sizden hoşlandığını anlamanızın 5 yolunu yazdık. İşte şüphelerinizi ortadan kaldıran, acabalardan kurtaran 5 hoşlanma belirtisi...

1- ÖZEL GÜNLERİNİZİ ATLAMIYORSA: Sizin için önemli gün ve geceleri atlamayan biri için mutlaka değerlisiniz. Doğum günlerinizi kutluyorsa, mezun olacağız gün tebrik mesajı atıyorsa ve en önemlisi mutluluğunuzu paylaşmak için sırada bekliyorsa sizden hoşlanıyor demektir.

2- ZOR ZAMANLARINIZDA İLGİLENİYORSA: Hastasınız ve ilgiye ihtiyacınız var. İlgi ve şefkatini sizden sakınmayan biri sizden hoşlanıyor demektir. Sizin için endişeleniyor ve size karşı merhamet duyguları harekete geçiyor demektir. Bu da bir hoşlanma belirtisidir.

3- SALDIRILARA KARŞI SİZİ KORUYORSA: Koruma refleksi sevgi işaretidir. Hayatın zorlukları da bi bakıma ruhumuza saldırıdır. Hayatınızdaki kişi zorluklara karşı mücadelenizde sizin yanınızda yer alıyorsa ve çözüm üretiyorsa sizden hoşlanıyordur. Bunun dışında size karşı sözel saldırılara siper oluyorsa kesinlikle onun için vazgeçilmez bir insansınız.

4- ÖNCELİĞİ SİZE VERİYORSA: Asansöre binerken, kapıdan geçerken sağ eliyle kibar bir şekilde buyrun diyerek önceliği size veriyorsa veya restaurantta sipariş önceliğini size bırakıyorsa veya önce sizin suyunuzu dolduruyorsa sizden hoşlanıyor demektir. Size karşı davranışları temkinli olan bu kişi aynı zamanda sizi kaybetmekten korkan kişidir.

5- GÖZLERİNİN İÇİ GÜLÜYORSA VE NORMALİNDEN ÇOK GÜLÜMSÜYORSA: "Gözler kalbin aynasıdır. Yalan nedir bilmez onlar." diyor parçada. Bu çok doğru. Herkese baktığı gibi bakmayan size bir sürprize bakıyor gibi bakan kişi sizden kesinlikle hoşlanıyordur. Bunun dışında yanınızdayken normalinden fazla gülümsüyorsa bu da bulutların üzerinden dünyaya katılma hissini yansıtır. Hoşlanma belirtisidir.