Hırsından kendini yiyen 3 burç! Kaybetmeye tahammül edemiyorlar

Astroloji dünyasında burçların öne çıkan özellikleri değişiklik gösterebiliyor. Peki, konu hırs olduğunda akıllara gelen burçlar hangileri hiç düşündünüz mü? İşte hırslarıyla kendilerini yiyip bitiren ve gözü kimseyi görmeyen 3 burç…

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Hırs her ne kadar herkeste olması gereken özelliklerden biri olsa da fazlası zarar. Gereğinden fazla hırslı kişiler, başarısızlık ya da kaybetme gibi olaylar karşısında öfkeden deliye dönebiliyor. Astroloji dünyasında bazı burçlar var ki bu özellikleri ile öne çıkıyor. İşte gözü hep yüksekte olan ve hırsından deliye dönen 3 burç...

1- AKREP BURCU

Astrologlar tarafından yapılan yorumlara göre hırs denilince akıllara ilk olarak Akrep burçları geliyor. Ya hep ya hiç felsefesiyle hareket eden Akrepler yanılmayı ve kaybetmeyi sevmezler.

2- BOĞA BURCU

Boğa burçları her ne kadar merhametli ve cana yakınlıkları ile öne çıksalar da akrepler gibi kafalarına taktıkları şeyi elde edene kadar vazgeçmezler. Hırs ve mücadele boğa burçlarının yaşam felsefesidir.

3- ASLAN BURCU

Liderlik denilince akla ilk gelen burç olan Aslan burçları bu uğurda herkesi harcayabilirler. Aslanlar kazanmayı kendilerine alışkanlık haline getirmişlerdir ve başarısızlığa tahammül edemezler.