Beyaz saçı eski rengine döndürüyor! İşte Hintli kadınların süper yöntemi

Beyaz saçları kapatmak için boya gerekmiyor. Doğal yollarla da beyaz saçlardan kurtulabilirsiniz. Hintli kadınların saçı neden genelde geç beyazlıyor hiç düşündünüz mü? Her şeyde olduğu gibi bunda da küçük bir sır var. İşte Hintli kadınların beyaz saçlarını kapatma hilesi…

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Beyaz saçları yaşlananların hiçbiri sevmez. Beyaz saçı kapatmanın tek yolunun boyamaktan geçtiğini düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Geleneksel yöntemle ve saçınıza zarar vermeden beyaz saçlarınızdan kurtulabilirsiniz. Hintli kadınlar yıllardır bu yöntemlerle kendine bakıyor.

Bazıları beyaz saçları 20'li yaşlarda bazıları için 30'dan sonra görmeye başlar. Durum biraz genetik ve biyolojiyle biraz da hayatın getirdikleriyle ilgili olsa da beyaz saçı kapatma konusunda birçok kişi hemfikirdir.

BEYAZ SAÇLARI KAPATMAK İÇİN GELENEKSEL YÖNTEM

Hindistan'da kadınlar beyaz saçlarını kapatmak için arıtılmış tereyağı kullanıyor. Hindistan'da antik çağlardan beri kullanılan bu yöntem saçı besliyor, nemlendiriyor ve beyaz saç görünümünü yavaşlatıyor.

TEREYAĞI SAÇA NASIL UYGULANIR?

Saç için tereyağının şifasını almak için doğal olması önemli.

Durulanmış tereyağınızdan bir miktar alın ve saçınıza kökten uca uygulayın. Tereyağını 1 saat bekletin, ardından saçınızı her zamanki şampuanınızla yıkayın. Etkili sonuç almak için bu işlem haftada 3 kez tekrarlanmalıdır. Tereyağı, saçı beslemek ve nemlendirmek gibi ek bir avantaja sahip olacak ve onu doğal rengine geri getirecektir.

Sabrı zorlayan kişilik testi! Resimdeki davetsiz misafiri bulan kişi sayısı çok az