Herkesi şaşırttı: Ameliyatsız 64 kilo verdi! İşte Uraz Kaygılaroğlu'nun zayıflama sırrı...

Zayıflama sürecinden sonra gündemde adeta yankı uyandıran Uraz Kaygılaroğlu, tam 64 kilo vermeyi başarmıştı. Bunun sonucunda ise Uraz Kaygılaroğlu'nun zayıflama sırrı pek çok insan tarafından merak edildi. İşte kilo verme süreci ile ilgili detaylar…

Pis Yedili dizisi ile pek çok insanın hafızasında yer edinen Uraz Kaygılaroğlu, başarılı oyunculuğu ile birçok insanın beğenisini topluyordu. Öte yandan 2 yılda ameliyatsız 64 kilo vermeyi başaran Uraz Kaygılaroğlu, 140'dan 76'ya düşmeyi başarmıştı. Ayrıca başarılı oyuncu zayıflama sırrını gizlemedi.

URAZ KAYGILAROĞLU'NUN ZAYIFLAMA SÜRECİ

Kilo verme sürecinden sonra pek çok insanın dikkatini çeken Uraz Kaygılaroğlu, annesinin ısrarları ile diyetisyene başvurduğunu belirtti. Öte yandan diyetisyenin verdiği diyet listesinde pek çok yiyeceğin bulunduğunu aktardı.

Uraz Kaygılaroğlu diyet sürecinin 2 yıl sürdüğünü belirtti. Ayrıca 140 kilodan 76'ya düştüğünü aktardı. Ek olarak başarılı oyuncu zayıflama formülünü de gizlemedi.

KİLO VERME FORMÜLÜ

Uraz Kaygılaroğlu'nun zayıflama sürecinde uyguladığı diyet programı zayıflamak isteyen birçok insan tarafından merak edildi. Ayrıca Uraz Kaygılaroğlu zayıflama sırrını gizlemedi. İşte başarılı oyuncunun diyet listesi;

Kahvaltı Öncesi: 1 bardak ılık su ve 1 bardak normal sıcaklıkta su.

Kahvaltı: 2 dilim beyaz peynir (60 gr) veya 1 adet yumurta ve 1 dilim peynir. Ek olarak 2 ince dilim ekmek (50 gr) ve bol çiğ sebze.

Kuşluk: 1 porsiyon taze meyve.

Öğlen: 2-3 adet köfte ya da aynı miktarda et. Ek olarak 1 ince dilim ekmek ve bol salata (az zeytinyağı ilaveli).

İkindi: 1 dilim beyaz peynir ve 2 ince dilim ekmek (50 gr).

Akşam: 8-10 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 ince dilim ekmek, 2 su bardağı ayran veya 1 su bardağı yoğurt ile bol salata (az zeytinyağı ekli).

Gece: Yatmadan önce bir avuç badem, ceviz veya fındık.

Günlük: 15 bardak (2-3 litre) su ve 3 öğünün ardından da 3 adet portakal.