Herkes merak ediyordu: Ortaya çıktı! Bu karışım halıdaki çay lekesini tertemiz yapıyor

Halıdaki çay lekesini temizlemenin basit yolu adeta herkes tarafından merak ediliyor. Çünkü bu sorun oluştuğunda bazı yöntemler uğraştırıcı olabiliyor. Öte yandan bu noktada tercih edilecek bir karışım, halıdaki çay lekesini adeta tertemiz yapıyor. Detaylar haberimizde…

Halıdaki çay lekesini temizlemenin basit yolu pek çok insan tarafından merak ediliyor. Çünkü Türkiye'deki hemen herkes tarafından sıklıkla çay içebiliyor. Bu nedenle evlerde de sık sık demleniyor. Ancak kimi zaman kazara halıya döküldüğü görülebiliyor.

Öte yandan halıdaki çay lekesini temizlemenin sırrı adeta ortaya çıktı. Çünkü bir yöntem sayesinde halıdaki çay lekesini kolayca temizlemek mümkün olabiliyor.

HALIDAKİ ÇAY LEKESİNİ ADETA TERTEMİZ YAPAN KARIŞIM

Halıdaki çay lekesini temizlemenin yolu, bu sorunla karşılaşan adeta herkes tarafından merak edilebiliyor. Ayrıca bu noktada bir karışım yardımcı olabiliyor. Zira 1 çay bardağı beyaz sirke ve 1 çay bardağı sıcak su ile halıdaki çay lekesini kolayca çıkartmak mümkün olabiliyor. İşte söz konusu yöntemin uygulanışı;

1 çay bardağı beyaz sirke ile 1 çay bardağı sıcak su karıştırılır.

Sonra bir sprey şişeye doldurulur.

Ardından çay dökülen yere püskürtülür.

Biraz beklendikten sonra temiz bir bezle halıdaki çay lekesi iyice temizlenir.

Böylece lekenin adeta tertemiz olduğu görülebilir.

Dikkat: Halıların üretim malzemesi farklı hassasiyet gösterebilir. Bu sebeple yukarıdaki yöntem mevcut halıya zarar verebilecek nitelikteyse uygulanması önerilmez.