Herkes arıyordu: Formülü bu kadar basitmiş! İşte parfümün kalıcı etkisi artıran yöntem...

Parfüm hemen herkes tarafından sık sık kullanılabiliyor. Çünkü güzel kokmak herkesin hoşuna gidebiliyor. Öte yandan sıkılan kokuların gün içerisinde adeta uçup gittiği gözlemleniyor. Bu noktada tercih edilecek bir yöntem, parfümün kalıcı etkisini artırabiliyor. İşte detaylar…

Parfüm güzel kokmak için birçok insan tarafından sık sık kullanılabiliyor. Ayrıca sürülen ve sıkılan olmak üzere pek çok farklı kokuya sahip parfüm bulunuyor. Ancak sıkılan kokuların gün içerisinde adeta uçup gittiği gözlemleniyor.

Öte yandan adeta herkesin aradığı ancak birçok kişinin bilmediği, parfümün kalıcı etkisini artıran bir yöntem de bulunuyor. Ayrıca söz konusu yöntem pratik bir şekilde gerçekleşiyor.

PARFÜMÜN KALICI ETKİSİ ARTIRAN YÖNTEM

Parfümün kalıcı etkisini artıran ve basitçe uygulanabilen bir yöntem bulunuyor. Ayrıca söz konusu yöntem, vazelin ile gerçekleşiyor. Nitekim vazelin formülünün uygulanışı şu şekilde;

Vazelin ince bir tabaka halinde parfümün sıkılacağı yerlere sürülür (boyun ve bilekler gibi).

Ardından tercih edilen parfüm, vazelinin üstüne sıkılır veya sürülür.

Vazelin sayesinde parfümün kalıcı etkisinin artması mümkün olabilir.

Dikkat: Vazelin yöntemini alerji etkisi oluşabilecek kişilerin ve farklı bir sağlık rahatsızlığı oluşma riski bulunan insanların uzman bir doktora danışarak tercih etmeleri gerekir.