En umursamaz 3 burç! Onlar hep güçlü durur

Bazı insanlar takıntılı olurken bazılarının kendini rahatlatma ve motive yöntemi umursamazlıktır. Onlar etrafında olup biten her şeye rağmen kendilerini mutlu etmenin yolunu bulur ve kendilerini böyle savunurlar. En vurdumduymaz burçları kaleme aldık. Astrolojiye göre kimseyi umursamayan 3 burç öne çıkıyor. Onlar bencil, umursamaz ve dikkatsizdirler. İşte en umursamaz 3 burç...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Her burç için öne çıkan olumsuz özellikler vardır. Fakat bu özellikler bazılarının aslında savunma biçimidir. Astrolojinin en umursamaz 3 burcunu bir araya getirdik.

Bazı insanların öncelikleri onları vurdumduymaz yapar. Dikkatsiz olan bu kişiler stres yapmıyor gibi görünür fakat yaptıkları hatalar genelde çevresindekileri zor durumda bırakır. En umursamaz burçların ortak özelliği de dikkatsizlikleridir. İşte vurdumduymaz 3 burç ve özellikleri...

EN UMURSAMAZ 3 BURÇ

1. KOÇ

Kavgaların ortasında kalsa dahi kahvesini içebilecek o kişi Koç burcudur. İnatçı Koç kendi istediği söz konusu olduğunda kimseyi görmez. Ne istediğini ve nereye gittiklerini tam olarak bilir... Ama yol boyunca her şeyi unutabilir asla güven vermez. Kendilerini daima düşünmenin yolunu bulurlar. Koç, sizi hayatınızın en güzel yemeğine götürebilir ancak canı sıkılırsa bir anda bırakır gider, ödeme yapmak için kredi kartını getirmeyi bile unutabilirler.

2. BOĞA

Hiçbir şey yokmuş gibi davranma konusunda usta olan Boğa burcu dikkatsizdir ve bencildir. Onlara kendisi her zaman güzel ve özeldir. Onları terk etseniz dahi umursamazlar. Dikkatsiz Boğa için bu bir kazan-kazan durumu felsefesidir.

3. İkizler

İkizler burcu, keskin dilleri ve ikiyüzlü kişilikleriyle tanınır. Duygularını entelektüelleştirme eğilimindedirler ve farkında olmadan başkalarını dikkate almadan hareket edebilirler. Çoğu durumda, işleri yapma konusundaki yaklaşımlarının başkalarını nasıl yanlış yola sürükleyebileceğini anlamazlar. Sosyal kelebekler olduklarından her türlü bilgiye erişebilirler. Dürtüsel olarak umursamaz şeyler söyleyebilir veya yapabilir. İkizler burcundaki dikkatsizliğin diğer belirtileri arasında kronik geç kalma, yapılması gerekeni yapmayı alışkanlık haline getirmeme ve ilişkilerde sürekli kararsızlık yer alır.