Her kadının bilmesi gereken 6 makyaj hilesi! 10 yaş gençleştiriyor cildinizi güneş gibi parlatıyor

Makyaj hileleri kadınların kurtarıcısı. Yüzü gençleştiren ve güzelleştiren makyaj hileleri merak ediliyor. Peki makyaj hilesi nasıl uygulanır? İşte yanıtı...

Makyaj sırasında ufak dokunuşlar sizi gençleştirir. Kusurlarınızı kapatır. İşte müjde gibi 6 makyaj hilesi...

6 MAKYAJ HİLESİ

Biten maskaralarını çöpe atmayıp, fırçasını temizledikten sonra kullanmaya devam edebilirsin. Kirpiklerine yanlışlıkla fazla maskara uyguladığında, topaklandığında, kirpiklerini ayırmak için eski maskaranın fırçasını kullanabilirsin.

Pembe, gül kusurusu ve kırmızı tonlu rujlarını allık olarak da kullanabilirsin. Eğer allığını yanına almayı unutursan sakın dert etme! Rujunu yanaklarına uygula ve parmaklarınla dağıt. Hatta krem bitişi sayesinde allığın çok daha kalıcı olacaktır.

Eğer eyeliner çekme konusunda zorlanıyorsan sana harika bir makyaj tüyomuz var: İşine yaramayan bir kartviziti gözünün kenarına oturt ve eyeliner kuyruğunu kartvizitin bitişine hizalayarak çek. İz bırakmadan, keskin bir eyeliner nasıl çekilir diye düşünmene artık gerek kalmadı!

Sen de bizim gibi bir mat ruj bağımlısıysan, dudaklarının kuru ve çatlak görünmesine tahammül edemiyor olmalısın. Mat rujunun dudaklarında kusursuz görünmesini sağlamak için makyaja başlamadan önce dudaklarına peeling yapabilirsin.

Gözlerinin küçük görünmesinin sebebi, göz kapaklarının düşük olmasından kaynaklanıyor olabilir. Eğer kaşlarınla gözlerin arasındaki mesafe kısaysa, kaşlarının altını aydınlatarak gözlerinin daha büyük görünmesini sağlayabilirsin.

Eğer yüzünü boyutlandırmak ve daha ince görünmesini sağlamak istiyorsan, bunu yapmak için kontür pudrasına ihtiyacın olacak. Eğer kontür ürünün yoksa hiç dert etme, bronzerını da yüzünü boyutlandırmak için kullanabilirsin. Elmacık kemiklerinin altına, alın kenarlarına, çene hattına ve burun kenarlarına bronzerını kontür yaparak uygulayabilirsin.