Hem kokusu hem kendisi öksürüğün ilacı! Çocuklarda antibiyotiğe gerek kalmıyor

Birçok uzman çocuklarda öksürük için artık antibiyotik yerine alternatif tedavileri, faydalı yağları öneriyor. Doğal yağlar çocuklardaki kuru öksürüğe şifa oluyor. Hem kendisi hem de kokusu şifa olan bu yağ yetişkinlerde de etkili oluyor.

Kış aylarında çocuklarda kuru öksürük eksik olmaz. Antibiyotikle de geçmeyen bu öksürüğe uzmanlar udi hindi yağını tavsiye ediyor. Kokusuyla bile virüsleri yok eden bu yağ öksürüğün ilacı gibi. Akciğerleri temizleyen udi hindi sindirim sorunlarını da tedavi ediyor.

ÇOCUKLARDAKİ KURU ÖKSÜRÜĞÜ BİTİREN DOĞAL YAĞ

Ağaç kabuğuna benzeyen udi hindinin çok güçlü bir kokusu var. Eski zamanlarda hastane koridorlarında udi hindi yakılırdı. Çünkü kokusu bile havadaki bakteri ve virüsleri etkisi hale getirir. Solunum yoluyla akciğerleri temizlerdi.

Bu kadar faydalı bu bitkinin özünden elde edilen yağ ise birçok hastalığa fayda sağlar. Özellikle kuru öksürüğe maruz kalmış çocuklarda boğazda tahriş ve hatta gırtlak yırtılması gibi durumlar yaşanabilir.

Bu durumlar yaşanmadan çocuklardaki öksürüğü bitirmek için bir su bardağı ılık suya bir damla udi hindi yağı ekleyin. Karıştırıp içmesini sağlayın. Öksürük kesilene kadar bu yöntemi uygulayın.

UDİ HİNDİ YAĞININ FAYDALARI NELERDİR?

Bağışıklık sistemini komple yeniler. Protein sayısını artırarak virüslerin vücudu deformasyona uğratmasını engeller.

Mide ve bağırsak sistemini rahatlatarak birçok sindirim sorununu önler.

Vücuttaki toksin ve ödemin hızla atılmasını sağlar.

Solunum yolundaki bütün virüsleri temizleyerek akciğerleri rahatlatır.

En büyük faydası ise ağız kokusunun yaşanmasını engeller.

Kana kan katıyor! Kansızlık ve demir eksikliği olanlar sofraya bunları eklemeli