Haziran ayı burçlarının özellikleri

22 Mayıs ile 21 Haziran tarihleri arasında dünyaya gelen ikizler burcu ve 22 Haziran ile 22 Temmuz tarihleri arasında dünyaya gelen yengeç burçlarının özellikleri merak ediliyor. Haziran ayının iki burcu olan ikizler ve yengeç burçlarını sizler için araştırdık. Peki, yengeç burcunun özellikleri nelerdir? İkizler burcunun özellikleri nelerdir?

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Haziran ayının iki burcu olan yengeç ve ikizler burçlarının özellikleri merak ediliyor. 22 Mayıs ile 21 Haziran tarihleri arasında dünyaya gelen ikizler burcu ve 22 Haziran ile 22 Temmuz tarihleri arasında dünyaya gelen yengeç burçları su grubunun iki burcudur. Su grubu olmaları dolayısıyla hayatımızda ayrıca bir öneme sahip olan ikizler ve yengçe burçlarını sizler için derledik. Peki, yengeç burcunun özellikleri nelerdir? İkizler burcunun özellikleri nelerdir? Cevabı haberimizde...

İKİZLER BURCU ÖZELLİKLERİ

Birçok kişinin yaka silktiği ikizler burcunu yakından tanımak gerekiyor. Sevecen, yardımsever, merhametli ve duygusal olan ikizler burcu insanını ancak onun gibi biri anlayabilir. İkizler burcu insanı için hayat tek düze olmamalıdır. İnce fikirli düşünce yapısı sayesinde zekasını özgürce kullananna ikizler burcunun sıkılması ise an meselesidir. Hayatına renk katmak isteyen ikizler burcu insanıyla görüşsün. Onunla vakit geçirsin. Asla sıkmayan ve duygudan duyguya atlayan, hoş sohbet, sevecen ikizler burcu insanının kıymetini bilin.

YENGEÇ BURCU ÖZELLİKLERİ

Su grubunun en naif burcu olan yengeç burçlarını sevin. Çünkü zaten onlar sizi çoktan çok sevmiştir. Yengeç kadınları dünyaya anne olmak için gelir. Yengeç erkekleri ise sorumluluktan asla kaçınmazlar. Babacan tavırlarıyla iyi bir baba profili çizerler. Güçlü hafızası ile yengeç burçları bir bakıma kara kutudurlar. Herşey onlarda saklıdır. Yeri ve zamanı gelince ortaya çıkarırlar. Yüzeysel değillerdir. En sevmedikleri şey ise umursanmamaktır. Onlar için sevgi eşittir ilgi ve özen. Maneviyatçı yapıları zaman zaman suistimal edilsede yengeç burçları için bir tatlı söz herşeyden değerlidir. Yengeç burçlarını sevin.