Hazal Kaya'nın incecik yapan beslenme sırrı

Hazal Kaya fazla kilolarını kısacık bir sürede verdi. Ünlü oyuncunun zayıflama süreci ise merak konusu. Herhangi bir diyet uygulamadığını belirten oyuncu hayatından 2 besini çıkardığını söylüyor. İşte Hazal Kaya'nın zayıflama sırrı...

Hazal Kaya hayatından şeker ve unlu gıdaları çıkardı. Diyet yapmadığını ifade eden ünlü oyuncu nasıl zayıfladı? İşte yanıtı...

HAZAL KAYA NASIL ZAYIFLADI?

Hazal Kaya, nasıl zayıfladığına yönelik gelen sorulara ise büyük bir samimiyetle cevap verdi. Sağlıklı beslenmeye özen gösterdiğini belirten güzel oyuncu, "Klasik sağlıklı beslenme için arada meyve ve sebze suyu içiyorum. Detoks, diyet falan hiç bana göre değil." ifadelerini kullandı.

"HIZLI KİLO VERMEK İÇİN BİR ÇABAYA GİRMİYORUM"

Oğlu Fikret Ali'yi bir yıl önce kucağına alan güzel oyuncu Hazal Kaya, daha önce yapmış olduğu bir röportajda, hızlı kilo vermek için özel bir çabaya girmediğini, sağlıklı beslenmeyi ihmal etmediğini dile getirmişti. Hipoglisemi rahatsızlığı olduğu bilenen ve bu nedenle beslenmesine dikkat etmesi gereken Kaya, bir süredir glutensiz ve şekersiz bir beslenme düzenine uymak zorunda kalmıştı.

"ŞEKER YOK"

Hayatından şeker, un ve unlu gıdaları çıkaran güzel oyuncu, arada bir kendisini ödüllendirmek için kaçamak yaptığını da ifade etmişti. Uymak zorunda kaldığı şekersiz ve glütensiz beslenme düzeni sayesinde doğum kilolarından da kurtulduğunu ifade eden Hazal Kaya, son zamanlardaki fit görüntüsü için de herhangi bir diyet ya da detoks programına ihtiyaç duymadığının altını çizdi.