Hayatları 180 derece değişiyor! Aslan kariyerinde zirvede, Terazi'ye teklif, Başak'a aşk ilanı

Astrolog Özlem Recep 13 Mart 2024 günlük burçları derledi. Aslan burçları başarılı projelere imza atıyor. Yengeçler hayallerine adım adım gidiyor. Peki bugün burçları neler bekliyor?

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Özlem Recep

Mart ayını yarılamak üzereyiz. Yaylar onu yalnız bırakanları eliyor. Oğlaklar her an bir aşk ilanıyla karşılaşabilir. Peki 13 Mart 2024 günlük burç yorumlarında neler var?

13 MART 2024 GÜNLÜK BURÇ YOUMLARI

Koç: Sevgili Koç, gün içerisinde çeşitli iş imkanları ve maddi kaynaklar açısından şanslı olacaksın. Önemli bir rahatsızlığın bulunuyorsa iyileşiyorsun. İlişkilerinde biraz daha gizli olman iyi olabilir.

Boğa: Sevgili Boğa, gün içerisinde Ay senin burcunda ilerliyor olacak. Güne yorgun enerjilerle başlayabilirsin. Arkadaş ortamından önemli gördüğün kişilerden alacağın destek ile şansını yeniden yazdırabilirsin. Yolculuklar aktifleşiyor.

İkizler: Sevgili İkizler, gün içerisinde kariyer hayatınla ilgili zorlandığın alanlar nerelerse sana destek olacak olan kişilerle karşılaşarak önemli yol ayrımlarından geçebilirsin. Dış görünüşünü, sağlığını ve imajını etkileyen konular hakkında destekleniyorsun. Seni üzen her ne varsa fark ederken önemli bir vazgeçiş yaşaman an meselesi.

Yengeç: Sevgili Yengeç, gün içerisinde akrabalarını ilgilendiren konu ve olayların içerisinden geçebilirsin. Önemli toplantılar, kendini göstermen gereken projeler ve devlet destekli projeler için fırsatların oluşuyor, değerlendirebilirsin. Hayallerine ulaşmak için hem arkadaşlarından hem de eşinin ailesinden destek alacaksın.

Aslan: Sevgili Aslan, gün içerisinde maddi kaynaklarını dengelerken kariyer hayatın açısından dönüm noktası niteliğinde olacak olan konular aktifleşiyor. Kariyer hayatında zirveye oynayacağın önemli bir dönemecin eşiğinde ortaklı projeler için temkinli adımlarla ilerlemelisin.

Başak: Sevgili Başak, gün içerisinde ikili ilişkilerinden destek alacağın enerjiler aktifleşiyor. Beraberliğinde önemli bir dönemece giriliyor olabilir. Bu süreç içerisinde karşı tarafın ailesinden destek gelebilir. Eğer ki yalnızsan gün içerisinde önemli bir tanışma yaşayacağın o kişi ile karşılaşabilirsin. Eşya taşıma, toplama ve yer değişikliği kararların da gündemde olabilir.

Terazi: Sevgili Terazi, gün içerisinde maddi kaynaklarla ilgili hem çalışma hayatı, hem de eşinden gelebilecek desteklere açık olduğun bir süreç seni bekleyebilir. Önemli bir rahatsızlığın bulunuyorsa iyileşiyorsun. İş hayatın açısından önemli dönüm noktaları, mülakat ya da teklifler an meselesi, geliyor.

Akrep: Sevgili Akrep, aşk hayatında zorlandığın ne varsa uyum halinde sana dönüyor olacak. Hayatında olması gereken kişi kimse onu fark edebilir ve güzel anlar yakalayabilirsin. Beraberliğin içerisinde geçmişe değil geleceğe odaklanmanız çok önemli.

Yay: Sevgili Yay, kendi iç dünyanda yalnız olduğun ne varsa çoğalacaksın. Seni ıssız bırakan her kişiden hızlı adımlarla uzaklaşmak isteyeceksin. Sağlık konularıyla ilgili önemli adımlar atabilir, iş hayatınla ilgili yeni bir sürecin içerisine girebilirsin.

Oğlak: Sevgili Oğlak, sosyalleşeceğin, kısa yolculuk planları yapacağın bir gün içerisinden geçebilirsin. Özel hayatınla ilgili ummadığın itiraflarla karşılaşabilirsin. Önemli bir karar aşamasından geçiyorsanız geleceğe dair planlar yapmak isteyebilirsin.

Kova: Sevgili Kova, maddi kaynaklarla ilgili artışların yaşanabileceği güzel bir gün. Kendi iç dünyanda doğru ve yanlışı ayırt edeceğin enerjiler aktifleşiyor olabilir. Aile ve yuvandan destek alacağın enerjiler aktifleşiyor.

Balık: Sevgili Balık, haberleşmeler ve kısa yolculuk planları gündeminde görünüyor. Hayatta zorlandığın her ne varsa destekleniyorsun. İlişkilerinle ilgili tam olarak neyi hak ediyorsan oraya doğru yöneleceğin özel bir günden geçmektesin.

Sevgilerimle

Özlem Recep