Hayaller evlilik teklifi gerçekler bambaşka! Yay, Kova ve Teraziler gün yüzü göremiyor! İkizler kariyerine odaklanıyor

5 Ekim 2023 günlük burç yorumlarını Astrolog Özlem Recep kaleme aldı. Yay ve Kovalar aşk hayatlarında üzüntülü hissedebilir. Başaklar kariyerlerinde sorunlu kişilerle karşılaşabilir. Peki Astrolog Özlem Recep 5 Ekim günü için neler söylüyor?

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Özlem Recep

Uzman Astrolog Özlem Recep bugün burçları iş ve aşk konularında uyardı. Koç yakın çevresine çok güvenmemeli. Oğlaklar çalışmak için şehir değiştirebilir. Peki Astrolog Özlem Recep 5 Ekim günü için neler söylüyor?

5 EKİM 2023 GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

Koç: Sevgili Koç burçları, yakınların arasında sana ikili oynayan biri var dikkat etmelisin. Akşam üstüne kadar söylenen yalanlara karşı temkinli olmalısın. Aşkta şanslı zamanlar akşam vakitleriyle birlikte seninle.

Boğa: Sevgili Boğa burçları, uzak yerlerden para kazanma kapıları açılıyor değerlendirmek önemli. Kalbine tam olarak ne istiyor sormalısın. İş hayatındaki engeller bitiyor.

İkizler: Sevgili İkizler burçları, gün içerisinde yaptığın yenilikler geçmiş ve gelecek arasında yeni kararlara sebep olacak. Kariyerini önemsemelisin.

Yengeç: Sevgili Yengeç burçları, gizli düşmanlarına dikkat etmelisin hakkında dönen dolaplar bulunuyor.

Aslan: Sevgili Aslan burçları, uzak seyahat planların aktifleşecek. Hayallerine çok yaklaştın. Kendini göstermek için çevrendeki insanlar sana destek verecek.

Başak: Sevgili Başak burçları, kariyer yolculuğunda iki yüzlü insanlara karşı daha temkinli olmak önemli.

Terazi: Sevgili Terazi burçları, hayatındaki kişinin ailesinin sözleri bazen yaralayıcı olabilir. Allah her şeyi görüyor merak etme.

Akrep: Sevgili Akrep burçları paranda pulunda gözü olanlar var borçlanmamaya özen göstermelisin.

Yay: Sevgili Yay burçları, ilişkilerinde seni zorlayacak kişiler karşına çıkabilir. İkili diyaloglarına dikkat etmelisin.

Oğlak: Sevgili Oğlak burçları, çalışma hayatında uzak şehirlere gitmek için fırsatlı projeler geliyor değerlendirmelisin.

Kova: Sevgili Kova burçları, aşk hayatın içinde sana oyun oynayan her şeye ve herkese yol vereceğin önemli bir dönemeçtesin

Balık: Sevgili Balık burçları, ailenin içinde ortalığı karıştırmaya çalışan akrabalara kulak tıkamak önemli. Kalbini dinlediğin her konuda kazançlı sen olacaksın.

Özlem Recep