Hatalarından ders almayan 3 burç

Hatalar insana özgü... Ancak bazı insanlar var ki asla hatalarından ders almaz ve aynı hataları defalarca yapar. Yanlış yapmak ve bu hatalardan ders çıkarmamak burcumuzla ilgili olabilir. İşte, hatalarından ders almayan 3 burç!

aksam.com.tr

Yıldızları suçlamak kolay belki ama; sahip olduğumuz burç hata yapmaya ve hatalardan ders çıkarmamaya sebep olabilir. Hatalarından ders almayan 3 burcu kaleme aldık.

BAŞAK

Her şeye titizlenen Başak'ların hatalar konusunda aynı hassasiyete sahip olduğunu söyleyemeyiz. Hata yapar hatta pişmanlık duyar ama maalesef kolayca unutur! Eksik olan şeyi söyleyelim: Öğrenmek için ders almak gerekir!

YENGEÇ

Geçmiş hatalarından ders almayan Yengeç'ler yaşanan şeyin gerekli olduğuna inandırmıştır kendini. Kısmen doğrudur da, hata yaparak öğreniriz hayatı. Abartma ve kendini suçlama huyları çıkmazı büyütür: Ders almamak kayıpları çoğaltır!

İKİZLER

Değişken İkizler'in rahatlığına akıl sır erdirmek zor. Herkes gibi hata yapar ama öğrenmeleri nadiren olur. Çünkü arkaya bakmayı sevmez, sıkılır, unutur ve devam eder yoluna. Dikkat: İçeride biriken bir hatalar silsilesi var ve bu hastalık demek!

Balık burcunun özellikleri ve sizi şaşırtacak Balık burcu ünlüleri!

"The Worst Person in the World" (Dünyanın En Kötü İnsanı): Huzursuzluğumuza dair düşünceli ve eğlenceli bir film!

Sınırları zorlayan 5 cesur burç

Aşktan korkmayan ve kaçmayan 3 burç