Hangi burcu ne bunaltıyor? Tek cümleyle 12 burcun stres kaynağı!

Bu hız ve teknoloji çağında stres iyice hayatımızı ele geçirdi. Strese neden olan pek çok unsur, benliğimizi ve ruhumuzu yaralayabilir ve yaşamımızı karmaşaya sürekler. Peki stresimizi tetikleyen şeyleri bilirsek, önlemimizi almak faydalı olmaz mı? Bakın astroloji, 12 burcu strese sokan, bunaltan tetikleyiciler hakkında neler söylüyor.

aksam.com.tr/Mor Papatya

Stres düğmelerimiz var! Evet, yanlış okumadınız. Bazen yakalanıyoruz bizi bunaltan şeylere ama en azından stres kontrolü sağlamak için, sizi neyin strese soktuğuna dair astrolojinin sunduğu bilgileri kullanabilirsiniz. İşte, tek cümleyle burçları bunaltan ve strese sokan şeyler!

KOÇ

Kendine güvenen Koç tez canlıdır ve işlerini hemen halletmek ister. Biriken iş miktarı, yavaşlık onları bunaltır ve strese sokar.

BOĞA

Stresi tanımakta zorlanan Boğa, değişikliklerle başa çıkmakta zorlanır. Yeni durumları kabul etmek onları stresli hissettirir.

İKİZLER

Huzursuz İkizler, her şey kolay olduğunda strese girer! Tekrarlayan, sıkıcı işlerden bunalırlar, zorlandıklarını hissetmeye ihtiyaç duyarlar.

YENGEÇ

Endişeli Yengeç, düşünmeye fazla eğilimlidir. Kötü bir şey olacağı konusu üzerinde fazla durduklarında strese girerler, kabuklarına çekilirler.

ASLAN

Gözde olmak ve övülmek isteyen Aslan, spot ışıkları üzerlerinde çekildiğinde stres yaparlar. Konumlarını ve güçlerini kaybetmek onları bunaltır.

BAŞAK

Mükemmellik takıntısı olan Başak, işler karmaşık bir hal aldığında, daha abartıp stresten bir dağ oluştururlar! Yeni bir şeyle karşılaştıklarında paniklemeye başlayacaklardır.

TERAZİ

Kolayca strese girmez Terazi, savunma mekanizması sağlamdır. Ama haksızlıkla karşılaştığında ya da yaşamlarındaki uyum çalındığında stres girmeye başlar.

AKREP

Bir Akrep'in güvenine ihanet etmeyin! Onları strese sokan; aldatılma, güvensizlik ve vefasızlık olacaktır. Bunaldıklarında ise öfkeli sözlerle etrafa saldırmaya başlayacaklardır.

YAY

Keşfi seven Yay, küçük detaylara mecbur bırakılmaktan nefret eder. Karamsar fikirler, yönetilmek, detaylara zorlanmak onları strese sokar ve çareyi kaçmakta bulurlar.

OĞLAK

Hırslı ve işkolik Oğlak, başarısızlık fikrine tahammül edemez ve strese girer. Hedefe ulaşmanın baskısı ile aşırı çalışırlar ve her şeyi unutabilirler! Ruhlarını tüketmek pahasına...

KOVA

Empati konusunda başarılı olan Kova, insanlara karşı gösterdikleri anlayışı kendilerine gösteremez. Kendi sorunlarını görmezden geldikçe, stres topu olmaları kaçınılmazdır.

BALIK

Hassas ve şefkatli Balık, içten içe bolca fedakarlık da yapar. İnsanları memnun etmeye çalıştığı halde, eleştiri ve değersizlikle karşılaşması onları aşırı strese sokar.

İlişkilerde kavgacı 3 burç!

Utangaç birini kabuğundan çıkaracak 7 ipucu