Hangi burçlar ilişkilerinde romantik? İşte en romantik 3 burç

Özellikle birçok kadın ilişkisinde romantizm eksikliğinden yakınıyor. Duygusal bireyler ilişkilerinde romantik olabiliyor. Peki, en romantik burçlar hangileri?

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Mum ışığında akşam yemeği yemek, el ele bir sahil yürüyüşü gibi romantik vakitler geçirmeyi pek çok kişi ister. Elbette tüm bu eylemlerin gerisinde duygusal bireyler olmak yatar. Peki, en romantik burçlar hangileri? İşte en romantik 3 burç...

BALIK BURCU: Gözleri nemli birini görüyorsanız kesinlikle balık burcudur. Gözünün yaşı ucunda olan balık burcu ile romantik bir ilişki yaşamak mümkün. Çünkü derin düşünür. Dokunsaldır. Sevdiğini göstermeyi de sever.

YENGEÇ BURCU: Sahiplenici yengeç burcu insanı sevdiğini sahiplenmek konusunda da mahirdir. Biraz kıskanç olan yengeçler havadan nem kapsalar da oldukça romantik bireylerdir. Ansızın ellerinde çiçeklerle bekleyen birini görürseniz muhtemelen burcu yengeçtir.

KOVA BURCU: Yaşamayı ve yaşatmayı sever kova burcu insanı. Aşıksa inanılmaz romantiktir. Sevdiğinin kılına zarar gelirse dünyaları yakar. Güzel sözler söylemeyi sever. Sevdiğini sürekli yüceltir.