Hangi burçlar batıl inançlara eğilimli? Paranormal olaylara meraklı 3 burç!

Bazı insanlar batıl inançlara asla tahammül edemez, burçları bile saçma bulur. Diğer yandan, doğaüstü veya paranormal olaylara ilgi duyan insanlar var. UFO'lara, hayaletlere hatta çeşitli komplo teorilerine sıcak bakarlar. İşte, batıl inançları olan, paranormal olaylara meraklı 3 burç!

aksam.com.tr/Mor Papatya

Doğaüstü ve paranormal konular, astroloji, hayaletler, bilim dışı teoriler, geleneksel ritüeller... Bazılarına göre bunlar batıl inanç, ancak bu başlıklara eğilimli insanlar var. İmge dili güçlü, hayal gücü geniş ve doğaüstü olaylara meraklı ya da batıl inançlara sıcak bakan 3 burcu sıraladık.

KOVA BURCU

Kova, en doğaüstü burç olarak bilinir. Her zaman yeni veya bilinmeyen ve farklı bir şeye atılmaya hazırdırlar, bu nedenle doğaüstüne oldukça meraklıdır. Ürkütücü hikayeleri dinlemeyi de severler.

BALIK BURCU

Balıklar hassaslardır. Canavarlar veya uzaylılardan ziyade, hayaletlerin ve ruhların varlığına derinden inanır. Paranormal hikayelerden etkilenirler.

BAŞAK BURCU

Başakların mantıklı, akıllı ve açık fikirli oldukları bilinir, ancak doğaüstü varlıklara inanırlar. Paranormal kavramları anlamaya çalışır ve bilinmeyenden hoşlanır.