Hangi burç hangi alanda zengin olur?

Birçok insan hayal ettiği meslekle para kazandıran meslek arasında sıkışıp kalır. Çünkü bir türlü hangisinin kendi için doğru olduğuna karar veremez. Hangimiz hayal ettiği maaşı alıyor ya da işinden mutlu? Belki de kendini tanıyan bir kişi için bu sorunun cevabı o kadar zor değildir. Peki, kim hangi alanda para kazanmalı? İşte Astrolog Özlem Recep'in kaleminden burçlara göre para kazanma alanları...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Özlem Recep

Son günlerde pandemiden dolayı ciddi anlamda bereketle ilgili bakış açımız değişmişken, aslında evlere kapanmayla birlikte, birçoğumuz ruhsal anlamda kendine uygun iş arayışına girdi. Sizlere bu hafta "Hangi burç hangi işi yaparsa daha fazla bereketi kendine çeker?" sorusunun cevabını hazırladım. Hepsini sizler için değerlendirdim. İşte burçlara göre para kazanma alanları...

ATEŞLİ, MACERACI, GİRİŞKEN KOÇ BURÇLARI

Sizler genellikle düşünmeden karar vermeye meyilli olduğunuz için, yatırım konusunda düşünmeden adım atmamaya özen göstermelisiniz. Hobilerinizden güzel paralar kazanabilirsiniz. Örneğin evde örgü örüyorsunuz, sabun yapıyorsunuz ya da mis gibi ev reçelleriniz var ve namınızı duymayan yok, çevreniz tarafından çok beğeniliyor yaptıklarınız, bunu önemli bir girişimcilikle birlikte küçük bir iş yeri açarak kazanca çevirebilirsiniz. Ayrıca Et ve et ürünleri markaları, savaş ve avcılık ürünleri, diş malzemeleri ve ameliyatlarda kullanılan ürünlere yapacağınız yatırımlardan kar elde edebilirsiniz.

PARANIN, SANATIN VE AŞKIN BURCU BOĞA BURÇLARI

Sizler yatırım konusunda aslında oldukça şanslısınız. Bereketlisiniz. Kimsenin karşısına çıkmayan fırsatların sizin karşınıza çıkmasıyla birlikte finansal durumlarınızı arttırabilirsiniz. Toprak, emlak ve gayrimenkul, iç mimari yatırımları sizler için uygunken, bir kısmınız moda, güzellik ve gıda sektörü, restoran işletmeciliğinden kazandığı gelirler veya atılımlardan güzel paralar kazanabilirsiniz.

MERAKIN, İLETİŞİMİNİN, YAZMANIN VE MİZAHIN BURCU İKİZLER

Yatırım konusunda medya ve televizyonculuk, telekomünikasyon hisse senetleri ile, internet sitelerinde etkinleştirdiğiniz bir mağaza ağı, satış ve pazarlama alanlarında başarılı olabilir ve güzel gelirler kazanabilirsiniz.

DOĞADAKİ TÜM CANLILARIN ANNESİ BABASI YENGEÇ BURÇLARI

Sizler yatırım konusunda ana okulu işletmeciliği, deniz ürünleri ve restoran işletmeciliği, deniz avcılığı aletleri ticaretlerinden oldukça fazla kar elde edersiniz. Denizcilik şirketleri ve hisse senetleri, Gayrimenkul ve emlak yatırımları size uzun vadede kar elde ettirir. Müze ve sanat galericiliği işerine de atılım yapabilirsiniz.

IŞILTILARI VE GÜZELLİĞİYLE GÖZ KAMAŞTIRAN, SAHNENİN STARLARI ASLAN BURÇLARI

Sizler yatırım konusunda medya, şov ve reklamcılık işleri, sinemacılık ve spor dünyasını ilgilendiren şirketler ve hisse senetleri ile altın alım satımları sizlere kar elde ettirebilir. Bulunduğunuz ortamda yöneticilik yapabilirsiniz.

DÜRÜST, TEMİZ, TİTİZ, GELENEKSEL BAŞAK BURÇLARI

Sizler yatırım konusunda sağlık, gıda, toprak ve tarım, bilişim ve teknoloji ve eğitim alanındaki şirketler ve hisse senetleri sizler uzun vadede kazandırır. Sağlık sektöründe hemşire, doktor olmanın yanı sıra eğitmenlik yapabilir ve medyanın arkasında editörlük ve basın danışmanlığı yapabilirsiniz.

ADALETİN, DİPLOMASİNİN VE GÜZELLİĞİN BURCU TERAZİLER

Sizler para ve yatırım konusunda oldukça şanslısınızdır. Başarılı olduğunuz moda, giyim firmaları, tasarım ve güzellik şirketlerinden karlar elde edebilir. Sanat galerileri işletebilir, emlak ve gayrimenkul yatırımlarınızı yapıp, içini yenileyeceğiniz eski evleri tasarım yaparak daha fazla fiyata satabilir ve kiralayarak güzel kazançlar elde edebilirsiniz.

SEZGİLERİ OLDUKÇA KUVVETLİ, İYİ DOST, KÖTÜ DÜŞMAN AKREP BURÇLARI

Sizler yatırım ve para kazanma konusunda çalışkan ve pratik aldığınız kararlarla rakiplerinize fark katabilirsiniz. Fosil yakıtlar, petrol, kimya, savunma sanayi, ameliyat aletleri, ilaç şirketleri, maden firmaları ve hisse senetleri sizlere kar elde ettirebilir.

ADALET ÇERÇEVESİNDE HAKKANİYETLİ DAVRANAN, YERİNDE DURAMAYAN YAYLAR

Yatırım konusunda, turizm ve otel işletmeciliği, yazlık yerlerden ev satın alıp yabancılara kiralama, at çiftliği işletmeciliği, hayvan sağlığı ürünleri ve şirketleriyle olan hisse senetleri sizlere kar getiren işlerdir. Ayrıca paranızın belli bir miktarını Euro satın alarak bekletmeniz zaman içerisinde size şanslı fırsatlar getirir.

TEPELERİ YILMADAN ÇIKAN OĞLAK BURÇLARI

Mineral ve mermer gibi madencilik firmaları, diş, protez ve saç ekim şirket ve hisse senetleri sizlere kazanç sağlayabilir ve kar elde edebilirsiniz. Uygun fiyatlara körpe yerlerdeki arazileri satın alıp, geliştirip inşaatını yapıp 1'e 5 kazanabilirsiniz.

ÜST AKIL, HÜMANİST, ÇILGIN KOVA BURÇLARI

Yatırım konusunda uzay, bilim ve teknik firmaları, astronomi, uçak şirketleri ve hisse senetleri sizlere yatırım konusunda şans verirken. Yabancı para birimlerinden Euro yatırımları uzun vadede özellikle 2024 yılıyla birlikte karınıza kar getirecektir.

HASSAS, ROMANTİK, AŞKA AŞIK, ŞEFKATLİ BALIK BURÇLARI

Yatırım konusunda kimya, ecza, petrol, fosil yakıtlar, bakır ve denizcilik firmaları, deniz ürünleri satan şirketler ve tüm bunların hisse senetleri bereketlerine bereket katar. Tıp alanında hemşire ya da doktor olabilir ya da sanat alanında çok mutlu olabilirsiniz.

Evlilik testi sorulara cevap veriyor

Terazi erkeklerinin en itici 3 özelliği

Bilgisayar başında dik durmanın 5 kuralı

Verimli çalışmanın 3 altın kuralı