Hangi burç en şanslı? 19-25 Temmuz 2021 haftalık burç yorumları

19-25 Temmuz 2021 haftalık burç yorumları merak ediliyor. 19-25 Temmuz haftası burçları yenilikler bekliyor. Boğa burçları bu hafta yoğun olabilir. Aslan burcu için karar alma haftası olabilir. Peki 19-25 Temmuz haftası koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova, balık burçlarını bekleyen sürpriz gelişmeler...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Ceylin Çelebi

19-25 Temmuz 2021 haftası burçlar oldukça hareketli. Balık burcu kariyer basamaklarını hızla çıkabilir. Akrep burcu uzun zamandır uğraştığı durumların sonucu görebilir. Peki 19-25 Temmuz haftası koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova, balık burçlarını bekleyen sürpriz gelişmeler...

19-25 TEMMUZ HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

Haftaya Ay Akrep burcundayken başlıyor olacağız. Hafta başında yoğun enerjiler var. Salı günü meydana gelecek olan Merkür Uranüs uyumlu açısının etkisiyle yaratıcı çalışmalar adına uygun günlerde olacağız. Perşembe günü Venüs Başak burcuna geçiş yapacak. Güneş aynı gün Aslan burcuna geçiş yapacak. Cumartesi günü Kova burcunda Dolunay var. Pazar günü Ay Kova burcunda ilerliyorken Merkür ile Plüton arasındaki karşıt açı güçlü bir zihin yapısına sahip olmamızı sağlayabilir.

KOÇ BURÇLARI VE YÜKSELEN KOÇ

Sevgili Koç burçları ve yükselen burcu Koç olanlar, 19 Temmuz haftasına Ay Akrep burcundayken başlıyoruz. Haftanın ilk iki günü kredi ve borçlarınızla ilgili konularınız önem kazanıyor olacak. Salı günü Ay Yay burcuna geçiş yapacak. Hafta başında özel ilişkiler anlamında enerjiler çok kolay değil. Perşembe günü Venüs Başak burcuna ve Güneş Aslan burcuna geçiş yapacak. 24 Temmuz günü Kova burcunda bir Dolunay var. Dolunay sosyal çevreniz açısından önemli konularınızı görünür hale getirecek. Pazar günü kafanızda bir şeyleri fazlasıyla takıntı haline getirme riskiniz var. Hepinize güzelliklerle dolu bir hafta dilerim.

BOĞA BURÇLARI VE YÜKSELEN BOĞA

Sevgili Boğa burçları ve yükselen burcu Boğa olanlar, 19 Temmuz haftasının başında ikili ilişkilerinize dönük olarak hareket ediyor olacaksınız. Duygusal açıdan yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Salı günü sevdiğiniz kişinin desteğini hissetmekte zorlanabilirsiniz. Perşembe günü Venüs'ün Başak burcuna geçmesiyle birlikte duygusal ilişkilerinizde fazlasıyla eleştirel davranabilirsiniz. Cumartesi günü Kova burcunda gerçekleşecek olan Dolunay sizlerin kariyer konularda ve toplumsal alanlarda daha görünür sonuçlar elde etmeye başlamanızı sağlıyor olacak. Pazar günü Merkür Plüton karşıtlığı fazla mücadeleci tavırlar takınmanıza sebep olabilir. Herkese güzelliklerle dolu bir hafta dilerim.

İKİZLER BURÇLARI VE YÜKSELEN İKİZLER

Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar, 19 Temmuz haftasına girerken sizler yanınızda çalışanların sağlık sorunları ile ilgilenmek ve bu anlamda kısıtlayıcı bazı durumlar yaşamak durumunda kalabilirsiniz. Çarşamba günü Ay Neptün karesinin etkisiyle birlikte duygusal anlamda hassaslaşabilirsiniz. Cumartesi günü Kova burcunda gerçekleşecek olan Dolunay sizleri yurtdışı, yabancılar, hukuksal konularla ilgili olarak etkiliyor olacak. Pazar günü Merkür Plüton karşıtlığı iletişim anlamında zorlayıcı durumları ortaya çıkartabilir. Herkese iyi haftalar dilerim.

YENGEÇ BURÇLARI VE YÜKSELEN YENGEÇ

Sevgili Yengeç burçları ve yükselen burcu Yengeç olanlar, Hafta başında çocuklarınızla ilgili konular sizin için önemli hale gelecek olabilir. Çarşamba günü Güneş sizin burcunuzdan ayrılıp Aslan burcuna geçiş yapacak. Cumartesi günü Kova burcunda Dolunay meydana gelecek. Ortak paylaşımlarınız, ortak kazançlarınızla ilgili konularda çok daha görünür olacağınız durumlar ortaya çıkacaktır. Pazar günü Ay Kova burcunda ilerliyorken Merkür Plüton karşıtlığı sizlerin zihinsel anlamda zorlayıcı olabilir. Herkese iyi haftalar dilerim.

ASLAN BURÇLARI VE YÜKSELEN ASLAN

Sevgili Aslan burçları ve yükselen burcu Aslan olanlar, haftaya Ay Akrep burcunda ve hafta başında Ay'ın Mars ile olan sert açıları ile başlıyoruz. Evinizle ilgili alanlarda sizleri kısıtlayan ve beklemediğiniz durumların ortaya çıkacağı durumları deneyimleyerek başlayacak olabilirsiniz. Perşembe günü Güneş Aslan burcuna geçecek. Önümüzdeki bir aylık süreçte bireysel konularınıza ve sağlığınıza ilişkin konulara daha fazla önem gösterebilirsiniz. Cumartesi günü Kova burcunda meydana gelecek olan Dolunay ile birlikte ikili ilişkilerinizde ve evliyseniz eşinizle ilgili konularda daha ciddi kararlar almanıza neden olacak konular gündeminize gelebilir. Pazar günü iletişim anlamında zorlayıcı durumlar ortaya çıkabilir. Herkese güzelliklerle dolu iyi haftalar dilerim.

BAŞAK BURÇLARI VE YÜKSELEN BAŞAK

Sevgili Başak burçları ve yükselen Başaklar, 19 Temmuz haftasının başında yakın çevrenizle ilgili konular öne çıkıyor olacak. Salı günü itibariyle evinizle ilgili konulara daha fazla odaklı olacaksınız. Çarşamba günü duygusal anlamda hassas olacağınız bir tavırdasınız. Perşembe günü Venüs sizlerin burcuna geçiş yapacak. İlişkiler anlamında daha eleştirel olabilirsiniz. Cumartesi günü Kova burcunda bir Dolunay meydana gelecek. İş hayatınız, mesleki konularınız, sağlığınızla ilgili konularda daha ciddi şekilde konuları ele almanız gereken durumlar kendini gösterebilir. Pazar günü kendi halinize kalmanız iyi olacaktır. Herkese güzelliklerle dolu bir hafta dilerim.

TERAZİ BURÇLARI VE YÜKSELEN TERAZİ

Sevgili Terazi burçları ve yükselen Teraziler, parasal konularınızın öne çıkıyor olduğu bir haftaya başlıyorsunuz. Haftanın ilk iki günü parasal konularınız önem kazanıyor olacak. Salı günü Ay Yay burcuna geçiş yapacak. Hafta başında özel ilişkiler anlamında enerjiler çok kolay değil. Perşembe günü Venüs Başak burcuna ve Güneş Aslan burcuna geçiş yapacak. 24 Temmuz günü Kova burcunda bir Dolunay var. Dolunay çocuklarınızla ilgili konularınız açısından önemli konularınızı görünür hale getirecek. Pazar günü kafanızda bir şeyleri fazlasıyla takıntı haline getirme riskiniz var. Hepinize güzelliklerle dolu bir hafta dilerim.

AKREP BURÇLARI VE YÜKSELEN AKREP

Sevgili Akrep burçları ve yükselen Akrepler, Haftaya Ay sizin burcunuzda iken başlıyor olacağız. Hafta başında bireysel konularınıza ve fiziksel görüntünüze odaklanabilirsiniz ve birtakım değişiklikler yapma isteğinde olabilirsiniz. Duygusal açıdan yoğun bir hafta geçirebilirsiniz. Salı günü sevdiğiniz kişinin desteğini hissetmekte zorlanabilirsiniz. Perşembe günü Venüs'ün Başak burcuna geçmesiyle birlikte duygusal ilişkilerinizde fazlasıyla eleştirel davranabilirsiniz. Cumartesi günü Kova burcunda gerçekleşecek olan Dolunay sizlerin ev, yuva ve ailevi konularınızda daha görünür sonuçlar elde etmeye başlamanızı sağlıyor olacak. Pazar günü Merkür Plüton karşıtlığı fazla mücadeleci tavırlar takınmanıza sebep olabilir. Herkese güzelliklerle dolu bir hafta dilerim.

YAY BURÇLARI VE YÜKSELEN YAY

Sevgili Yay burçları ve yükselen Yaylar, hafta başında rüyalarınızın oldukça fazla öne çıktığını fark edebilirsiniz. Aynı zamanda yanınızda çalışanların sağlık sorunları ile ilgilenmek ve bu anlamda kısıtlayıcı bazı durumlar yaşamak durumunda kalabilirsiniz. Çarşamba günü Ay Neptün karesinin etkisiyle birlikte duygusal anlamda hassaslaşabilirsiniz. Cumartesi günü Kova burcunda gerçekleşecek olan Dolunay sizleri yakın çevre ve eğitim konularınızla ilgili olarak etkiliyor olacak. Pazar günü Merkür Plüton karşıtlığı iletişim anlamında zorlayıcı durumları ortaya çıkartabilir. Herkese iyi haftalar dilerim.

OĞLAK BURÇLARI VE YÜKSELEN OĞLAK

Sevgili Oğlak burçları ve yükselen Oğlaklar, hafta başında Ay Akrep burcunda ilerliyorken sosyal çevrenizle ilgili konularda kulağınıza birtakım dedikodular çalınıyor. Çarşamba günü Güneş karşıt burcunuz Yengeç'ten ayrılıp Aslan burcuna geçiş yapacak. Cumartesi günü Kova burcunda Dolunay meydana gelecek. Parasal kazançlarınızla ilgili konularda çok daha görünür olacağınız durumlar ortaya çıkacaktır. Pazar günü Ay Kova burcunda ilerliyorken Merkür Plüton karşıtlığı sizlerin zihinsel anlamda zorlayıcı olabilir. Herkese iyi haftalar dilerim.

KOVA BURÇLARI VE YÜKSELEN KOVA

Sevgili Kova burçları ve yükselen Kovalar, haftaya kariyer konularınızın etki alıyor olduğu bir şekilde başlıyor olacaksınız. Kariyerinizle ilgili alanlarda sizleri kısıtlayan ve beklemediğiniz durumların ortaya çıkacağı durumları deneyimleyerek başlayacak olabilirsiniz. Perşembe günü Güneş Aslan burcuna yani sizin karşıt burcunuza geçecek. Önümüzdeki bir aylık süreçte ikili ilişkilerinizle ilgili konularınıza daha fazla önem gösterebilirsiniz. Cumartesi günü sizin burcunda meydana gelecek olan Dolunay ile birlikte kendinizi ilgilendiren konularda daha ciddi kararlar almanıza neden olacak konular gündeminize gelebilir. Pazar günü iletişim anlamında zorlayıcı durumlar ortaya çıkabilir. Herkese güzelliklerle dolu iyi haftalar dilerim.

BALIK BURÇLARI VE YÜKSELEN BALIK

Sevgili Balık burçları ve yükselen Balıklar, Hafta başında Ay Akrep burcunda ilerliyorken hassasiyetinizin yüksek olduğu bir zaman diliminden geçiyor olacaksınız. Salı günü itibariyle kariyerinizle ilgili konulara daha fazla odaklı olacaksınız. Çarşamba günü duygusal anlamda hassas olacağınız bir tavırdasınız. Perşembe günü Venüs sizlerin karşıt burcuna geçiş yapacak. İlişkiler anlamında daha eleştirel olabilirsiniz. Cumartesi günü Kova burcunda bir Dolunay meydana gelecek. Arka plandan yürüttüğünüz konular ve hastanelerle ilgili konuları daha ciddi şekilde ele almanız gereken durumlar kendini gösterebilir. Pazar günü kendi halinize kalmanız iyi olacaktır. Herkese güzelliklerle dolu bir hafta dilerim.

Bu haftanın Ay Boşlukta zamanları

Aynı zamanda bu hafta işlerimizi planlarken aşağıdaki zamanlarda yeni bir iş başlatmamaya özen göstermemizde yarar var. Çünkü Ay boşluktayken başlanılan işleri tamamlamak zordur. Bu sürelerde keyifli vakit geçirebilir veyahut daha önceden başlamış olduğunuz işlerinizi tamamlayabilirsiniz.

18- 25 Temmuz 2021 AY BOŞLUKTA LİSTESİ

Ay'ın boşluğa girme zamanı Ay'ın boşluktan çıkma zamanı

20 Temmuz 2021 13.52 20 Temmuz 2021 14.58

22 Temmuz 2021 09.43 22 Temmuz 2021 15.55

24 Temmuz 2021 05.09 24 Temmuz 2021 16.05