Hande Erçel'in aşk kaçamağındaki kombin pahalıya patladı! Dünya markalarıyla...

Geçtiğimiz günlerde güzel oyuncu Hande Erçel iş insanı Hakan Sabancı ile beraberliğini duyururken tercih ettiği kombinin detayları geldi. Modayı yakından takip eden Hande erçel'in aşk kaçamağındaki tercih ettiği kombinin fiyatı dudak uçuklattı. İşte dünya markalarıyla şov yapan Hande Erçel modası...

AKSAM.COM.TR / MOR PAPATYA

Fatimatüzzehra Maslak

29 yaşındaki Hande Erçel, yine modayı yakından takip ettiğini kanıtladı. Güzelliğiyle dünya listelerinde yer alan Hande Erçel, Hakan Sabancı ile olan şakını duyurduğu havalimanında tercih ettiği kombinle yine baş döndürdü.

Hollywood yıldızlarıyla yarışan başarılara imza atan Hande Erçel, bir kez daha moda alanında olan iddiasını ortaya koydu. Sade ve şık kombin akımını yaklaşık 5 yıldır sürdüren Erçel, modasına son bir yıldır deri parçaları ekleyerek devam ediyor.

HANDE ERÇEL'İN KOMBİNİ VE FİYATLARI

Hande Erçel, siyah renk iddiasına bir de deri kumaşları koydu. Kombinini ön plana çıkarmak için ise çizgili crop body tercih eden Erçel, yapacağı yolculukta hem rahatından hem modasınadan ödün vermediğini gördük.

Ayrıca tercih ettiği kürt mont ile ise nefes kesti. Dünya markalarını sıklıkla tercih eden Hande Erçel'in kombin toplamı 30 bin TL olduğu iddia edildi. Başlı başına montunun fiyatının 10 bin TL aralığında olması ise dudak uçuklattı.

Son zamanlarda reklamlarda yer alan uzun soluklu projeleri tercih etmeyen Erçel'in mankenlik merakına doğru ilerlemesi kombin seçimlerinde kendini ele verdi. Ayrıca bir diğer dikkat çeken detay ise Erçel'in her kombinin de sıklıkla siyahı tercih etmesi oldu.

Erçel, her zamanki gibi makyaj tercihini ise sadelikten yana kullandı. Son yılların en trend olan kaş ve saç modasını uygulamaması ise bir diğer dikkat çeken konu oldu.

Animeler moda oldu! İşte 2023 yılının yaz makyajı trendi: Douyin