Hande Erçel tek bir paylaşımla servetini ortaya koydu! Çizmesinin fiyatı nefes kesti

Ünlü oyuncu Hande Erçel, geçtiğimiz gün yaptığı yeni yıl paylaşımlarıyla nefes kesti. Kıyafete çok para harcayan Erçel'in tüm serveti kombinlerine gidiyor. Tek bir çizmeye verdiği para ile duyanları şaşırttı. İşte Hande Erçel'in çizmesinin fiyatı...

AKSAM.COM.TR / MOR PAPATYA

Fatimatüzzehra Maslak

Ülkemizde en çok takipçiye sahip oyunculardan biri olan Hande Erçel, bu kez çizmeleriyle gündeme geldi. Çizmelerine servet harcayan Hande Erçel'in son zamanlardaki siyah takıntısı da dikkatlerden kaçmadı.

Sürekli siyah kombinler yapan Hande Erçel, çizmesi için kesenin ağzını açtı. Erçel'in çizmeleri ikonik parçaların başında gelir. 2023 yılında en çok tercih edilen rugan parlaklığı ve sivri uçlarla tasarlanan çizmenin topuk kısmı ise direk inmesi tasarımın özgünlüğünü ortaya koydu.

HANDE ERÇEL'İN ÇİZMESİNİN FİYATI

* Mini etek crop üstüne tercih ettiği bu çizmelerin fiyatının 250 bin TL olduğu iddia edildi. Uluslararası yarışmalarda en güzel yüzler arasında yer alan Hande Erçel'in giydiği çizmeler oldukça dikkat çekici oldu.

* Hayranları arasında en çok aratılan parça olan bu çizmelerin dünya markasının sınırlı sayım üretimi olduğu düşünülüyor.

* Öte yandan Hande Erçel'in son günlerdeki siyah kombinleri ise dikkatleri üzerinde topladı. Erçel'in siyah ısrarının altında bazı takipçileri 2023 yılının modasıyla ilgili olduğunu vurguladı.

2023 yılına damga vuracak uzay tasarımları! Her yer parıltı dolacak...