Hamilelikte tek seferde bebek gibi mışıl mışıl uyumanızı sağlayan içecek!

Hamilelerin en zorlandığı durumlardan biri da rahat uykudur. Bu süreci yaşayamadıkları için hamilelik oldukça zor geçer. Ancak tek bir içecekle uyku düzeninizi koruyabilirsiniz. İşte hamilelikte bebek gibi uyutan içecek...

AKSAM.COM.TR / MOR PAPATYA

Fatimatüzzehra Maslak

Hamileliğin son 3 ayında en sık görülen problemlerden biri uykudur. Derin bir uyku haline geçilmediğinde hamilelikte stres ve ruhsal sorunlar artar. Gebelikte uyku sorununu ortadan kaldırmak için ise oldukça kolay bir yöntem vardır.

Hamilelikte değişen hormonlar geceleri kramp ağrılarına neden olur. Bu da sürekli uykunun bozulmasına ve sağlıklı bir uyku çekilmesini engeller. Sizler için uyku problemini ortadan kaldıran muazzam karışımı keşfettik.

HAMİLELİKTE BEBEKLER GİBİ UYUTAN KARIŞIM

Bir su bardağı süt, yarım muz, 4 adet badem, 1 tatlı kaşığı balı blendırdan geçirin. Bu karışımı uyumadan bir saat önce tüketin.

Süt ve muz aynı anda tüketilince doğal bir uyku hapına dönüşür. Ayrıca hamilelikte uyku sorununa neden olan kemik ağrılarını yatıştırır. Vücudun asit oranını dengeler.

Gaz sorunlarının yaşanmasını azaltır. Kemik ve kasları güçlendirerek ödem birikimine neden olmaz.

Uyku sorunlarına neden olan ödem birikmesi kemik ağrılarının yanı sıra bağırsak sorunlarını da yatıştırarak hamilelikte rahat bir uyku çekmenizi sağlar.

Ağrı ve kaşıntıya neden olur! Bebeklerde pişik nasıl geçer?