Gebe kalma olasılığını artıran zeytinyağı ve incir kürü! Kur'an-ı Kerim'de geçen besinlerle hazırlanıyor

Anne baba olmak hemen hemen her evli çiftin hayalidir. Ancak bazı nedenlerden dolayı kolay olmaz. Bilimin yanı sıra alternatif tıpta da bu sorunu gidermek için bazı uygulamalar vardır. Kur'an-ı Kerim'de bile geçen bazı besinler mucize etki sağlar. İşte gebe kalma olasılığını artıran zeytinyağı ve incir kürü...

AKSAM.COM.TR / MOR PAPATYA

İnsan sağlığına etkileri olan bazı besinler hamile kalma gibi durumlarında oranını artırır. Her evli çiftin hayali olan çocuk sahibi olmayı kolaylaştıran, doğal kürler alternatif tıp uzmanları tarafından tavsiye edilir. İncir ve zeytinyağından yapılan bu kür vücudun deforme olmuş hücrelerini yeniler. Hem kadının hem de erkeğin tüketilmesi tavsiye edilen zeytinyağı ve incir kürü tam bir şifa deposudur.

Bu iki besinin faydaları Kur'an-ı Kerim'de de geçer. İbn-i Sina gibi büyük alim doktorunun tavsiyesi olan zeytinyağı ve incir kürü hakkında merak edilenleri sizler için bir araya getirdik. İşte hamile kalma olasılığını artıran doğal kür...

ZEYTİNYAĞI VE İNCİR KÜRÜ HAMİLE KALMAYA YARDIMCI OLUR MU?

Bazen rahim duvarındaki zayıflık ya da yumurtalıklardaki kist sorunları nedeniyle gebe kalma olasılığı düşer. Öte yandan erkeklerinde spermlerideki zayıflıkta gebe kalma sürecini olumsuz etkiler. Bunun için günümüzde bilimsel birçok tedavi yöntemi vardır. Ancak uzmanlar buna destek vücut sağlığını güçlendirecek doğal ilaçlar önerir. Yüzde yüz etkisi yoktur. Ancak olasılığı artıran bu özel kürlerden birini yüzyılın efsane doktoru İbn-i Sina önermiştir.

Zeytinyağı ve incir kürü hazırlanışı;

Bir bardak zeytinyağını bir temiz cam kavanoza dökün. İçerisine 6 tane kuru incir ekleyin. Kavanozun ağzını sıkı kapatın. Üzerine bir tülbent örtün güneş gören bir yerde bir gün bekletin. Doğal olarak birleşen zeytinyağı ve incir çok güçlü bir antioksidan karışım olur. Her gün birer kaşık hem erkeğin hem de kadının tüketmesi lazım. Kadınlar 1 ay aralıksız bu kürü tüketirken erkeklerin de ara vermeden 71 gün tüketmesinde fayda var.

Zeytinyağı ve incir kürü faydaları;

Vücutta deforme olan hücrelerin hızla yenilenmesini sağlar.

Sinir hücrelerini uyararak beynin işlevselliğini artırır.

Kan dolaşımını düzenleyerek kalp damar hastalıkların riskini azaltır.

Kadınlarda oluşan kistlerin rahime hasar vermeden vücuttan atılmasını destekler.

Yumurtalık ve sperm kanallarını güçlendirir.

Akciğerleri 24 saatte tertemiz yapıyor! Bu besin adeta doğal ilaç