Hamam böceklerini ters döndüren yöntem! İşte o haşerelerden kurtulmanın basit yolu

Hamam böcekleri, havaların ısınmaya başlaması ile birlikte evlerde görülmeye başladı. Ayrıca söz konusu haşerelerin evlerde görülmesi birçok insanın moralini bozuyor. Bu nedenle hamam böceklerinden kurtulmanın yolları araştırılabiliyor. Nitekim bu noktada tercih edilecek bir yöntem, o haşereleri adeta ters döndürüyor. İşte onlardan kurtulmanın basit yolu…

Hamam böcekleri, kafaları olmadan bile belli bir süre hayatta kalabiliyorlar. Zira vücutlarındaki delikler aracılığı ile nefes alabiliyorlar. Ayrıca birçok hastalığın ve bakterinin kaynağı olarak da biliniyorlar. Bu nedenle evlere girdiklerinde pek çok insanın tedirgin olmasına sebep olabiliyorlar.

Öte yandan o haşerelerin evlere geliş sebeplerinden bazıları ortaya çıktı. Ayrıca onları adeta ters döndüren bir yöntem bulunuyor.

O HAŞERELER NEDEN EVLERE GELİR?

Hamam böcekleri ve diğer bazı haşere türleri, karanlık ve nemli ortamlarda görülebiliyorlar. Ayrıca hamam böceklerine suyun bol olduğu mutfak ve banyo gibi ortamlarda daha çok rastlanabiliyor. Nitekim yerlere dökülen sular, o haşerelerin gelmesine sebep olabiliyor. Bu nedenle söz konusu alanların hem kuru hem de temiz tutulması öneriliyor. Ayrıca hamam böceklerinin evlere gelmesine sebep olan diğer durumlardan bazıları aşağıda bulunuyor.

Pis bulaşıklar ve çöpler, haşerelerin evlere gelmesine neden olabiliyor.

Dışarıdan eve getirilen koliler kontrol edilmeli. Zira içlerinde böcek olabilir.

Bacalardan, mutfak ve banyoda oluşmuş çatlaklardan veya kapı ya da camlardan evlere girebilirler.

HAMAM BÖCEKLERİNİ ADETA TERS DÖNDÜREN YÖNTEM

Hamam böceklerinden kurtulmanın çeşitli yöntemleri bulunuyor. Ayrıca bu yöntemlerden biri, basit bir şekilde gerçekleşiyor. Ek olarak hamam böceklerini adeta ters döndürüyor. Çünkü o haşereleri evden gönderme konusunda yardımcı olabiliyor. İşte söz konusu yöntem;

Bir soğan rendelenir ve bir yemek kaşığı karbonat ile karıştırılır. Ardından o haşerelerin görülme ihtimali bulunan noktalara sürülür. Bu işlemin sonucunda o haşerelerden kurtulmak mümkün olabilir.

Not: Hamam böceklerinden kurtulmak için ilaçlama yöntemi de tercih edilebilir. Ancak bu yöntemde bir uzmandan destek alınması tavsiye edilir.

Kertenkele ve kulağakaçan bu yüzden geliyor! İşte o haşereleri evden göndermenin basit yolu