Hamam böcekleri eve girdiklerine pişman oluyor! O haşereleri koşarak kaçırtan 3 basit yöntem

Hamam böcekleri evlere girdiklerinde birçok insanın tedirgin olmasına sebep olabiliyorlar. Bu nedenle o haşerelerden kurtulmanın yöntemleri pek çok insan tarafından araştırılıyor. Ayrıca bu noktada hamam böceklerini adeta koşarak kaçırtan bazı basit yöntemler bulunuyor. İşte o haşereleri eve girdiklerine pişman edebilen yöntemler…

Hamam böcekleri virüs ve bakteri kaynağı olarak görülebiliyor. Bu sebeple evlerde istenmeyen haşereler arasında işaret edilebiliyor. Bunun sonucunda ise pek çok insan tarafından hamam böceklerinden kurtulmanın yöntemleri araştırılıyor.

Hamam böceklerinden kurtulmak için tercih edilecek bazı basit yöntemler bulunuyor. Ayrıca söz konusu yöntemler, o haşereleri evlere girdiklerine pişman edebiliyor. Bu nedenle hamam böcekleri adeta koşarak kaçıyor.

O HAŞERELERİ ADETA KOŞARAK KAÇIRTAN 3 BASİT YÖNTEM

Hamam böceklerinden kurtulmanın kimyasal ve doğal olmak üzere çeşitli yöntemleri bulunuyor. Ayrıca doğal ve basit yöntemlerden 3'ü aşağıda yer alıyor.

Bir sprey şişeye sıvı sabun ile duş jeli dökülür. Ardından su ilave edilerek seyreltilir. Sonra hamam böceklerinin üzerine sıkılır. Böylece o haşerelerden kurtulmak mümkün olabilir.

Bir soğan rendelenir ve bir yemek kaşığı karbonatla karıştırılır. Ardından o haşerelerin gelebileceği yerlere sürülür. Bu sayede onları adeta koşarak kaçırtmak mümkün olabilir.

Haşerelerin limon kabuğu ve defne yaprağı kokusundan hoşlanmadıkları söyleniyor. Bu nedenle onlardan kurtulmak için evin çeşitli yerlerine limon kabuğu ve defne yaprağı bırakılması öneriliyor. Bu sayede onları eve girdiklerine adeta pişman etmek mümkün olabilir.

HAMAM BÖCEKLERİ NEDEN EVLERE GELİR?

Hamam böceklerinin evlere gelişinde birçok farklı sebep olabilir. Ayrıca bu sebeplerden bazıları aşağıda yer alıyor.

Evdeki pis çöpler ve bulaşıklar, o haşerelerin gelmesine neden olabilir. Bu nedenle evlerin düzenli bir şekilde temizlenmesi öneriliyor.

Evlere getirilen kolilerin içleri kontrol edilmeli. Zira kolilerle birlikte evlere girebilirler.

Haşereler rutubetli evlerde sıklıkla görülebilirler. Ayrıca duvarlarda çatlak ve delikler bulunuyorsa kapatılması öneriliyor.