Halı ve gömleklerdeki lekeleri çıkartabilen pratik yöntem! Ancak bu kadar kolay olabilirdi

Halı ve gömleklerde oluşan kirli görüntü, pek çok insanı rahatsız eden durumların başında gelebiliyor. Öte yandan bulaşık makinesi parlatıcısı ile pratik bir şekilde halı ve gömleklerdeki lekeleri çıkartmak mümkün olabiliyor. İşte bulaşık makinesi parlatıcısının kullanımı ile ilgili detaylar…

Halılarda oluşan lekeler birçok insanın rahatsız olmasına sebep olabilir. Bu nedenle halılardaki lekeleri çıkartmanın yöntemleri de pek çok insan tarafından araştırılabiliyor. Ayrıca bu noktada, bulaşık makinesi parlatıcısı yardımcı olabiliyor. Üstelik, ''ancak bu kadar olabilirdi'' bile dedirtebiliyor.

Öte yandan gömleklerde oluşan ter, sarılık, yemek ya da kahve lekeleri de bulaşık makinesi parlatıcısı ile kolayca çıkartılabiliyor. Ayrıca bulaşık makinesi parlatıcısının uygulanışı oldukça pratik bir şekilde gerçekleşiyor.

HALILARDA OLUŞAN LEKELERİ ÇIKARTMANIN YÖNTEMİ

Halılarda oluşan lekeler, kirli bir görüntü oluşturur. Bu nedenle pek çok insan tarafından istenmeyen durumlardan biri olarak bilinir. Öte yandan bulaşık makinesi parlatıcısı ile bu durum pratik bir şekilde çözülebiliyor. Ayrıca söz konusu yöntemin uygulanışı aşağıda yer alıyor.

Bulaşık makinesi parlatıcısı ve nemli bir bez alınarak, kirli halı güzelce çitilenir. Bu sayede halıdaki lekenin çıktığı görülebilir.

GÖMLEKLERDE OLUŞAN LEKELERİ ÇIKARTMANIN YÖNTEMİ

Gömleklerde oluşan ter, sarılık, yemek veya kahve lekeleri, bulaşık makinesi parlatıcısı ile kolayca çıkartılabiliyor. Ayrıca söz konusu yöntemin uygulanışı aşağıda yer alıyor.

Lekeli olan gömlek çamaşır makinesine yerleştirilir. Ardından deterjan gözüne bir miktar bulaşık makinesi parlatıcısı eklenir. Bu sayede gömleklerde oluşan lekelerin çıktığı görülebilir.

Dikkat: Bulaşık makinesi parlatıcısı ile gömlek ve halılardaki lekeler kolayca çıkartılabilir. Ancak gömlek ve halıların üretim malzemeleri farklı hassasiyet gösterebilir. Bu nedenle üretici temizlik tavsiyeleri de okunmalı. Eğer bulaşık makinesi parlatıcısı; halıya, gömleğe veya çamaşır makinesine zarar verebilecek nitelikteyse, uygulanması önerilmez.