Haksızlık karşısında çıldıran 3 burç! Pişman ederler

Bazı burçlar asla haksızlığa gelemez ve bunu fark ettiğinde dünyanın en çekilmez insanı olurlar. Çünkü şu zamanda adaletli olmak zor olduğu kadar hakkını savunmak da zor. Peki, hangi burçlar haksızlığa gelemez? İşte haksızlığa çıldıran 3 burç…

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Bazı burçlar adaleti ve haksızlık karşısında çıldırmasıyla meşhurdur. Onlar her ortamda pürüz çıkaran olarak bilinseler de esasında vicdan ve merhametleri tartışılmaz. Peki, hangi burçlar böyle? İşte haksızlık karşısında çıldıran 3 burç...

EN ADALETLİ 3 BURÇ

Terazi burcu: Merhametli olan Terazi burcu haksızlık karşısında sinirlenir. Kendilerinin hata yapma olasılığı düşük olduğundan karşısındaki insanlardan da bunu beklerler. Olmadığında çıldırırlar.

Akrep burcu: Siz siz olun bir Akrebin hakkını yemeye kalkışmayın. Bir Akrep intikam için izler, sabreder ve sonunda istediğine er ya da geç ulaşır. Kaybeden siz olursunuz.

Yay burcu: Bilgeliğiyle meşhur Yay burcunun adaletini sınamak kendini aptal yerine koymaktan başka bir şey değildir. Çünkü Yay burcuna mantıklı anlattığınız her şey karşılık bulabileceği gibi haksızlık belirtisi karşısında da fırtınasından korkun.

Kimlerin yüzü gülecek? 23 Nisan 2022 burç yorumları

Kişilik testi! Resimde ilk hangi hayvanı görüyorsun? Güvenirliği test ediyor

Canan Karatay pürüzsüz cildin sırrını açıkladı! Amerikalılar o sabunu istedi...