Kimseye pabuç bırakmayan 5 burç! Onlar kimseye hakkını yedirmez

Burçların kendini savunma biçimleri karakterlerine göre değişiyor. Bazı burçlar hakkını savunma konusunda kimseye pabuç bırakmıyor. Onlar haksızlığa uğradığında adeta içlerinden canavar çıkıyor. Astrolojiye göre hakkını yedirmeyen 5 burç var. İşte burçların karakter özellikleri...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Burçların karakter özellikleri söz konusu olduğunda herkesin bir düşüncesi oluyor. Dikkat ettiyseniz kendini savunan burçlar hep aynı gruptan. Onlar birbirinden farklı olmasına rağmen hepsi bir ortak noktada buluşuyor. O da hakkını yedirmemek. İster iş hayatı olsun ister özel hayat onlar kimseye kendini ezdirmez ve kendileri için muhakkak bir çıkış yolu bulur. Hakkını yedirmeyen burçları bir araya getirdik.

ASTROLOJİYE GÖRE HAKKINI YEDİRMEYEN 5 BURÇ

Boğa burcu: Astrolojinin en inatçı burçlarından olan Boğa burcunun hakkını asla yiyemezsiniz, yedirmez. Siz siz olun hakkının yendiğini düşünen bir Boğa burcuyla yan yana gelmeyin. Sizi doğduğunuza pişman eder.

Aslan burcu: Çalışkan Aslan burcu kimseye hakkını bırakmaz. Eğe bir şeyi hak ettiğini düşünüyor ve ortada bir adaletsizlik varsa kükremeye hazırdır.

Kova burcu: Kova burcu hakkını aramak için inat etti mi kimse önünde duramaz. Sessiz gibi görünür ama hak söz konusu olduğunda patlamaya hazır bomba gibidir.

Akrep burcu: Her an savunmaya hazır yaşayan Akrep burcu hakkını asla kimsede bırakmaz ve kendini savunmayı iyi bilir.

Koç burcu: Umursamaz gibi görünen Koç burcu her şeyin farkındadır ve kendini asla kimseye ezdirmez.