Haftanın şıkları rüküşleri kimler oldu?

Hande Erçel'den Fahriye Evcen'e kadar haftanın en çok beğenilen stillerini bir araya getirdik. Bu hafta en çok kimlerin tarzı beğenildi? Kimler sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarla takipçilerinden tam not aldı. İşte gardırobunuza ilham olacak favori stiller...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Ünlülerin stilleri kısa sürede popüler oluyor. Hande Erçel'den Fahriye Evcen'e kadar haftanın en çok beğenilen stillerini bir araya getirdik. Spor kıyafetiyle dikkat çeken de var yaz elbisesiyle poz veren de... Peki, kime ne daha çok yakıştırılıyor? Kim şık kim rüküş? Kararı sizin seçiminize bırakıyoruz.

HANDE ERÇEL

Ne paylaşırsa paylaşsın hem fiziğine hem de güzelliğine giyindiğini yakıştıran Hande Erçel ev hâliyle de takipçilerinden tam not aldı. Terlikleri ve şapkasıyla sempatik görünen Hande Erçel'in bu fotoğrafını 2 milyon kişi beğendi.

FAHRİYE EVCEN

Anneliğiyle gönüllerde taht kuran Fahriye Evcen'nin beyaz elbisesiyle verdiği poz çok beğenildi. Haziran ayını çok sevdiğini söyleyen Fahriye Evcen beyaz elbisesiyle sosyal medyada çok konuşuldu. Evcen'nin bu fotoğrafını 500 bin kişi beğendi.

SERENAY SARIKAYA

Şu sıralar yeni dizisine hazırlık aşamasıyla gündeme gelen Serenay Sarıkaya kombinleriyle dikkat çeken ünlüler arasında yer alıyor. Bu hafta siyah ve beyaz bir kombinle paylaşım yapan Serenay Sarıkaya'nın bu fotoğrafını 300 bin kişi beğendi.

DEMET ÖZDEMİR

Hem kombinleri hem de danslarıyla takipçilerinin dikkatini çeken Demet Özdemir de sosyal medyayı seven ünlüler arasında yer alıyor. Kırmızı elbisesiyle takipçilerinden tam not olan Özdemir'in bu fotoğrafını 800 bin kişi beğendi.

EBRU ŞALLI

Her giyindiğini kusursuz taşıyan ve takipçileri tarafından barbie bebek yorumu yapılan Ebru Şallı sokak stiliyle bile kendinden söz ettiriyor.