Haftalık burç yorumlarına damga vuracak burçlar! Ay Yengeç burcunda! Para mevzularına dikkat!

Astrolog Özlem Recep haftalık burç yorumlarını kaleme aldı. Peki, bu hafta burçlarda neler var? Haftaya Ay Yengeç burcuyla birlikte başlıyor olacağız. Bu durum burçlarda aile ve kazanç konularını değiştirecek. Özellikle İkizler ve Yengeç burcuna iyi haberler var. Bazı şeyleri toparlamanın ve planlamanın tam zamanı. Burçların parasal durumundan ailevi hayatına kadar tüm detaylar haberimizde...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Özlem Recep

Haftalık burç yorumları planlarınızı değiştirebilir. Haftaya Ay Yengeç burcuyla birlikte başlıyor olacağız. Seyahatler, kazançlar, projeler yeniden önünüze çıkabilir. Gizli düşmanlara da dikkat etmeniz gerekiyor. Burçlarda haftalık olaylar Astrolog Özlem Recep tarafından kaleme alındı.

HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

Hayatımızdaki en önemli konu başlıkları ailemiz, yuvamız, çocuğumuz olacak. Haftanın zorlayıcı günü Cuma günü olabilir. Hayatın içerisinde zorlanırken ihmal ettiğimiz şeyleri toparlamamız için oldukça önemli olan Cuma günü Ay Satürn karşıtlığı yaşayacağız. Cumartesi günü Güneş Boğa burcuna geçecek. İyi ki doğdunuz Boğa burçları diyoruz ve haftanın enlerini sizlerle paylaşıyoruz. İşte haftalık burç yorumları...

Koç: Sevgili Koç burcu, bu hafta iğneli güzellik operasyonlarına dikkat. Hijyene önem vermen gerektiği gibi, alerjen maddelere karşı da temkinli olmalısın. Hayatında birisi olan Koç burçları hayatınızdaki kişi ve aileniz arasında bu hafta gerginlikler de söz konusu olabilir. Siz unutsanız da aileniz size yapılan haksızlıkları unutmaz, görmezden gelemez. Cuma günü yaşanılacak Ay Satürn karşıtlığı iş hayatına önem vermen gerektiğini gösteriyor. Güneş'in Boğa burcuna geçişiyle 1 ay boyunca para enerjiniz aktifleşecek.

Boğa: Sevgili Boğa burcu, bu hafta seyahatler gündeminde olabilir. Yakın arkadaşlarınla görüşmeler, seyahat planlamaları, geçmişten beri gittiğin yerlere gitmek isteyebilirsin. Hafta ortasında gizli düşmanlara karşı dikkatli olmalısın. Yalnız olan Boğa burçları bu hafta geçmiş beraberliklerinden haber alabilir. Özellikle Cuma günü önemli karşılaşmalar yaşanabilir. Güneş'in Boğa burcuna geçişiyle 1 ay boyunca hız kazanacaksınız. Güneş gibi parlayacaksınız. Kendinizi göstermek, hayatınızı yoluna koymak ve dikkatleri üzerinize çekeceğiniz vakitlerden geçeceksiniz. İyi ki doğdunuz!

İkizler: Sevgili İkizler burcu, bu hafta para kazanç kapıların açılmaya başlayabilir. İş hayatın açısından kazançlı projeler geçmişten tanıdığın kişiler aracılığıyla gelişebilir. Bu hafta arkadaş ortamında arkandan iş çeviren kişiler olacak. Bırak onlar konuştukça sen işine gücüne sarıl, para kazanmana bak derim. Birisi size kötülük yapıyorsa bilin ki sizi daha iyi insanlara hazırlıyordur. Cuma günü Ay Satürn karşıtlığı aileni, evini toparlamak, biraz ruhuna odaklanmak ve geçmişle vedalaşmak için iyi olabilir. Cumartesi günü Güneş Boğa burcuna geçiyor olacak. Önümüzdeki iki hafta yüzüne gülen gizli düşmanlarına karşı dikkatli olmalı, sonrasında ise yaratıcılığına önem vermelisin. Resim mi yapıyorsun, kitap mı yazıyorsun. İlham perileri seninle olacak.

Yengeç: Sevgili Yengeç, haftaya senin burcunda ilerleyen Ay ile başlıyor olacağız. Yenileneceğin bir sürece merhaba. İmaj ve bakım için değerlendireceğin bir haftadan geçebilirsin. Bu hafta kariyer hayatında sana engel çıkaran kişilerle karşılaşabilirsin, iş hayatın için olası sıkıntılar içerebilen bir hafta olduğu için talihsiz konuşmalardan geçmemelisin. Cuma günü akrabalarınla, en yakınlarınla ilgilenmek durumunda olabilirsin. Duyacağın şeyler karşısında ya da anlayacağın sırlar karşısında sessiz kalman seni koruyacaktır. Bırak konuşsunlar. Güneş Boğa burcuna hafta sonu geçiyor olacak. 1 ay boyunca kalabalık arkadaş grupları ve seyahat planların aktifleşecek.

Aslan: Sevgili Aslan, bu hafta hayatında duyulmasını istemediğin konular varsa temkinli olmalısın. Bolca konuşulacaksın. Özel hayatınla ilgili kimsenin yorum yapmaması için paylaşım yaptığın kişilere karşı dikkatli olmalısın. Uzak seyahatler gündeminde olabilir. Cuma günü gerçekleşecek Ay Satürn karşıtlığı akıllıca yapılacak yatırımların ve kendi parana sahip çıkmanın önemini anlatıyor olacak. 1 ay boyunca Güneş Boğa burcunda ilerlerken iş hayatında güneş gibi parlayacaksın.

Başak: Sevgili Başak, bu hafta kalabalık arkadaş grupları ve seyahatler ön planda olabilir. Her duyduğuna bu hafta inanma derim. Özellikle geçmişle ilgiliyse insanlar üzerine katarak anlatacaklar, dikkatli olmalısın. Sevgili Başak, borçlarına ve kredi kartına aman dikkat, açıldın açılıyorsun.. Cuma günü Ay Satürn karşıtlığı ilişkilerinde kendini düşünmen gerektiğini, bazen kendinden başka dostunun olmadığını fark etmeni anlatıyor. 1 ay boyunca Güneş Boğa burcunda ilerlerken, sınavlar, eğitim, uzak yolculuklar ve hukuksal döngülerin sonuçları gündeminde olacak.

Terazi: Sevgili Terazi, bu hafta iş hayatındaki rakiplerine karşı dikkatli, temkinli ve hatta uyanık olmalısın. Bazen zirvedeyken tek başına tadını çıkartmak önemlidir. İş hayatın ve özel hayatın arasında kaldığın konularda dengede olman çok önemli. Hayatındaki kişiyle aranı bozmaya çalışan biriyle önemli bir yüzleşme yaşayabilirsin. Cuma günü Ay Satürn karşıtlığı arkandan oyunlar oynanırken, lütfen iç sesini dinle. O seni doğru yere götürecek. Güneş'in 1 ay boyunca Boğa burcunda ilerlemesiyle ortaklı projelerden ve eşinden maddi anlamda destek görebilirsin.

Akrep: Sevgili Akrep, iş vesilesiyle seyahat, önemli bir eğitim ve sınavı, iş vesilesiyle tanıtımlar için değerlendirebileceğin bir hafta. Bu hafta akrabalar arasında sağlık sıkıntısı bulunan bir yakının varsa biraz daha fazla ilgilenmek durumunda olabilirsin. İş hayatında çalışma arkadaşlarının çıkardığı dedikodulara karşı dikkatli olmalısın. Cuma günü Ay Satürn karşıtlığı aktifleşiyor olacak. Arkadaşlarını çok ihmal ettin, eskiden beri görüşmediğin yakınlarınla görüşmek ruhuna iyi gelebilir. Güneş 1 ay boyunca Boğa burcunda ilerlerken ilişkilerinde beklenmeyeni yaşamaya kendini hazırla derim.

Yay: Sevgili Yay, borçlarını düzenlemek isteyeceğin, ödemelerin çıkacağı bir hafta olabilir. Özel hayatın açısından çok ama çok kritik bir hafta senin için. Geçmişten kalan sürekli ayrılıp barıştığın o kişiyle bu hafta karşılaşma yaşayabilirsin. Eğer ki bu hafta geri gelirse bil ki arkasında sakladıkları bulunuyor. Cuma günü Ay Satürn karşıtlığı, kariyerine önem vermen gerektiğini anlatıyor olacak. Güneş 1 ay boyunca Boğa burcunda ilerlerken iş hayatında yeniliklere hazırlanacağın bir süreç seninle birlikte olacak.

Oğlak: Sevgili Oğlak, bu hafta beraberliğin, evliliğin, evin, düzenin ön planda olacak. İşkolik Oğlaklar bu hafta evim, eşim, kocam da kocam, karım da karım diyecek. Ancak bir tek sıkıntı o da şu olabilir, evin içerisinde geçmişten gelen pişmanlıkları ya da yaşanılan olayları eşinizin önüne çıkarmayın. Cuma günü Ay Satürn karşıtlığı yaşanılırken hayatınızdaki kişiyle zorluklar olsa da gelecek planları ve seyahat etmek isteyebilirsiniz. Evini taşımak isteyen Oğlak burçlarıysa hazırlık yapabilir. Güneş'in 1 ay boyunca Boğa burcundaki seyriyle de şans istediğiniz her konuda fırsatlar sizinle olurken, aşk kapıyı çalıyor.

Kova: Sevgili Kova, bu hafta ekip arkadaşların, yanında çalıştırdığın kişiler, iş hayatında ötelediğin ve süresi biten projeler gündeminde olabilir. En yakınlarına karşı dikkatli olman gereken bu döngü içerisinde insan eleyeceksin. Cuma günü Ay Satürn karşıtlığı bulunuyor olacak. Borçlarını toparlaman önemli olabilir. Güneş'in 1 ay boyunca Boğa burcundaki geçişiyle birlikte ailenden destek görürken, ev alım satımları gündeminde olabilir.

Balık: Sevgili Balık, bu hafta özel hayatında en şanslı olan burç varsa sensin. Belki "Ah çok yalnızım" diyorsun. Belki de beraberliğin var ama geçmişten gelen deneyimlerden dolayı temkinli ilerliyor olabilirsin. Hiç önemli değil. Kalbin sıcacık olacak. Ancak yalnızsan yeni bir beraberliğe hemen başlama bir 10 gün gözlem yapman önemli. Güneş'in Boğa burcuna geçişiyle 1 ay boyunca seyahatler aktifleşiyor olacak.