Dişler bembeyaz oluyor! Haftada 1 kere diş fırçasına sürmek yetiyor

Diş çürüğünü önlemek ve diş beyazlatmak için doğal ürün arayışında olanlar mutfağın kapısını aralıyor. Doğal ürünler dişçiye gitmekten nefret edenler için kurtarıcı olabilir. İşte ev yapımı diş beyazlatan ürünler...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Mutfaktaki doğal ürünler diş çürüğü ve diş sararması gibi diş problemlerinden kurtarabilir. Elbette dişteki sorunları tamamen yok etmez. Fakat sorunları büyük ölçüde azaltabilir. Diş beyazlatmak için doğal ürünlerin gücünden faydalanabilirsiniz.

Kötü beslenme alışkanlıkları dişlere büyük ölçüde zarar verir. Çürük dişleri yeniden kazanmanın yolu doğal ürünlere yer açmak. İşte dişleri beyazlatan ürünler...

MALZEMELER

1 damla nane yağı

Yarım çay kaşığı kabartma tozu

2 damla limon suyu

¼ çay kaşığı kuru nane tozu (isteğe bağlı)

TARİFİ

Tüm malzemeleri bir kapta karıştırın, ardından karışımı diş fırçanıza uygulayın ve dişlerinizin tüm yüzeyine ulaştığından emin olarak nazikçe fırçalayın. Hafif ılık suyla durulamadan önce yaklaşık 3 dakika bekletin.

Dikkat: Kabartma tozu ve limonun aşındırıcı özellikleri nedeniyle bu ilacı haftada iki defadan fazla kullanmamalısınız.

TUZUN, KABARTMA TOZUNUN VE NANE YAĞININ DİŞE FAYDALARI

Tuz

Dişleri beyazlatmak için çok etkili bir bileşendir ve ağızda çürüklerden ve diğer ağız sorunlarından sorumlu olan bakterilerin çoğalmasını engelleyen mükemmel bir antibakteriyeldir. Daha fazla etkinlik için ince öğütülmüş deniz tuzu kullanılması tavsiye edilir.

Kabartma tozu

Dişlerin beyazlatılmasında oldukça etkilidir. Tanecikli dokusu diş minenizin parlatılmasına ve yüzeyinde biriken plak tabakasının giderilmesine yardımcı olur.

Nane yağı

Nane yağı gibi, diş ağrısı için mükemmel anti-enfeksiyöz ve anestezik özelliklere sahiptir.