Hadise ve Demet Özdemir'in elbiseleri sosyal medyaya damga vurdu! Fiyatını ''yok artık'' dedirtti

Önceki gün Bakü'de bir davete katılan Demet Özdemir giydiği kıyafetle gündem oldu. Geçtiğimiz haftalarda Hadise'nin de sahne kıyafetinde benzer bir stil tercih etmesi sosyal medyayı ikiye böldü. Öte yandan Demet Özdemir'in kıyafetinin fiyatı dudak uçuklattı. Tarafını seç! Demet mi? Hadise mi?

AKSAM.COM.TR / MOR PAPATYA

Fatimatüzzehra Maslak

Olaylı boşanma davasıyla gündemden düşmeyen Hadise'ye bugün Demet Özdemir'in kıyafeti konu oldu. Moda dünyasını ve trendleri yakından takip eden ikilinin bu piştisi sosyal medyayı ikiye böldü. Benzer tasarımlı kıyafetler kullanan Hadise ve Demet Özdemir hayranları sosyal medyayı salladı.

DEMET ÖZDEMİR VE HADİSE PİŞTİ OLDU!

Yer aldığı dizi ve film projeleriyle adından sıkça söz ettiren Demet Özdemir, geçtiğimiz gün Bakü'de bir programa onur konuğu olarak katıldı. Özdemir'in programdaki iddialı kıyafeti ise büyük beğeni topladı.

Ancak ufak detay gözlerden kaçması. Kıyafetin tıpatıp aynısını Hadise'de geçtiğimiz hafta bir sahnesinde giymişti. Hatta iddialı kıyafetiyle Hadise gündem olmuştu.

Öte yandan ikilinin bu piştisinde tek ayırt edici nokta Demet Özdemir'in kıyafetindeki taşlar olmuştu. Özel olarak tasarlanan kıyafetteki bu detaylar fiyatı da ikiye katladı. İddialara göre Demet Özdemir, tasarım kıyafete 75 bin TL verdi.

Gümüş tonlu makyajı ve dalgalı saçlarıyla ise ortalığı toza dumana katan Demet Özdemir, Bakü'deki temsilini başarıyla tamamlamanın gururunu sosyal medyadan yaşadı. Paylaşımlarına beğeni yağdı.

Tren olan makyajı ve moda anlayışı ise Hadise'yle karşılaştırıldı. Sosyal medyada Hadise ve Demet Özdemir hayranları yarıştı.

Yasak Elma'nın 156. bölümünde ortalığı dağıtan sahneler! Hayranları harıl harıl aradı

Buz gibi havalarda hem şıklığınızı koruyun hem de üşümeyin! Soğuk hava kombinleri

Demet Özdemir'in ev kıyafetleri beğeni butonunu çökertti! Tek parçayı takıntı haline getirdi