Güzellik için tokatlıyorlar! Çılgınca! Korelilerin şaşırtan 3 güzellik sırrı

Korelilerin güzellik sırlarından biri de tokatlama tekniği. Kulağa çılgınca gelse de Koreli kadınlar cilt bakımı için rutinden sonra ciltlerini 50 kere tokatlıyor. İşte kulağa tuhaf gelen ama işe yarayan Korelilerin 3 güzellik sırrı…

Korelilerin güzellik sırları birçoğumuza tuhaf gelebilir. Ama onlar için bazı teknikler güzellik için olmazsa olmaz. Peki, bunlar neler?

Tımessofındıa sitesinde yer alan habere göre Koreli kadınlar ciltlerinin güzelliği için her şeyi yapıyor. Üstelik bu yöntemlerin çoğu para da harcatmıyor.

KORELİLERİN 3 GÜZELLİK SIRRI

1. TOKATLAMA TEKNİĞİ

Evet, bu zaten kulağa çılgınca geliyor! Ama Kore'de çok popüler bir teknik. Kore'deki kadınlar, kan dolaşımını hızlandırmak için günlük cilt bakım rutinlerini bitirdikten sonra en az 50 kez yüzlerini tokatlıyor. Yüz kaslarını da sıkılaştırır. Kulağa çılgınca gelebilir, ancak iş tokatlamaya gelince, ne kadar çok, ne kadar neşeli ve sert olursa o kadar iyi.

2. YÜZÜ BİR KEREDEN FAZLA YIKAMAK

Çift temizlik önemlidir. Koreliler için, hiç kimsenin yüzünü bir kez yıkamaması çok gerekli kabul edilir. Cildinizin derinlemesine temizlenmesi için önce makyajınızı çıkarmalı, ardından ikinci bir ürünle yüzünüzü tekrar yıkamalısınız.

3. DUŞTAN SONRA 10 SANİYE KURALINA UYMAK

Duş aldıktan sonra 10 saniye içinde tonerinizi uygulamanız gerekir. Ne kadar uzun süre beklerseniz, cildiniz o kadar susuz kalır. Bu nedenle, bu nemi mümkün olduğunca çabuk kilitlemeniz gerekir. Spor salonundaysanız ve yanınızda toneriniz yoksa, nemlendiricinizi orada hızlı bir duş aldıktan sonra 10 saniye içinde uygulayın.

Nadide Sultan'dan annelikle ilgili samimi itiraf: Çılgınca bir şey yapmak istiyorum

İlişkilerde karşınızdakinin zehirli partner olduğunu gösteren 3 işaret

Yasemin Özilhan'ın gençleştiren smoothie tarifi! İçinde yok yok