Güzel sanatlar öğrencilerine, birbirinden renkli kombinler

Güzel sanatlar fakültesi sanatla bir bütün. Peki kıyafet seçimi de bir sanat değil mi? Üniversiteler çok yakında açılıyor. Hepimiz üniversiteye uygun kombin arayışındayız. Peki hem şık hem renkli giyinmek ister misiniz? İşte birbirinden farklı moda tüyoları...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Özellikle Güzel Sanatlar öğrencileri birbirinden farklı kombinler denemeye bayılıyor! Bizler de Güzel Sanatlar öğrencilerine fikir vermeye geldik. İşte birbirinden renkli, bol enerjili kombin önerileri...

Okul koridorlarında en havalı yürüyüşü yapmak istiyorsanız bu moda tüyolarına göz atın deriz. İşte orjinal ve şık parçalarla havalı görünme sanatı...

SOKAK STİLİ

Sokak stili deyip geçmeyin. Oversize tişörtlerinizi iddialı parçalarla kombinlemek sizi daha farklı ve cool bir forma sokabilir. Sokak stilinin vazgeçilmez parçaları ise hiç şüphesiz daha rahat kıyafetlerdir.

FARKLI GÖZLÜKLER

Gözlükler daha dikkat çekici ve şık görünmenin en kolay yoludur. Rugan camlı gözlükler ise relax tarzınıza hareket katabilir. Elbette her davetin gözlüğü ona uygun seçilmelidir.

ÇANTANIZLA GÖZDE OLUN

Şık çantalara her mekanda yer açılır. Siz susun rengarenk çantalarınız konuşsun. Şayet şık bir geceye davetliyseniz çanta seçiminiz daha da önemli olabilir. Özelikle boyutuna dikkat!

TEK RENK SEÇİMİ

Ton sür ton furyasını takip eden tek renk kıyafet seçimi çok popüler! Birden fazla parçanın uyumlu birleşiminde tek renk sizi en şık yapabilir. Neon tonları ise tek renk giyiminde vazgeçilmez renkler arasına girebilir.

TOPUKLU TERCİH EDİN, AMA NASIL?...

Topuklu ayakkabı sadece boyu yükseltmez. Aynı zamanda kıyafete çekici bir askı olmanızı sağlar. Kalın topuklar şıklık yarışında sizi bir adım öne taşırken ayak burkulmalarını önler.