Burçlarda günün şanslısı Aslan! Yengeç, Akrep ve İkizler burcuna güzel haber! 17 Ocak burç yorumları

17 Ocak 2024 burç yorumları herkese farklı mesajlar veriyor. Bugün Ay Koç burcunda ilerliyor. Bu durum Koç burcuna şans getirebilir, İkizlere sürpriz getirebilir. Yengeç ve Akrep burcunun gündemi iş hayatı, Terazi burcunun gündemi ise aşk hayatı. İşte Astrolog Özlem Recep'in kaleme aldığı 17 Ocak burç yorumları...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Özlem Recep

17 Ocak 2024 burç yorumları Astrolog Özlem Recep tarafından kaleme alındı. Peki, bugün şans kimlerden yana? Bugün Ay Koç burcunda ilerliyor. Ay Şiron kavuşumu bazı burçları içsel yönden etkileyecek. Akrep, Yengeç, Aslan burçlarını kariyer haberleri bekliyor. Günün şanslısı ise Aslan burcu. Aslan burcunun seyahat planları, aşk, iş, şans, şöhret ne ararsan hayatına almak için tam zamanı. Balıklar için maddiyatın arttığı bir gün olacak. İkizler burcuna ise bir sürpriz var. İşte 17 Ocak günlük burç yorumları...

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

Koç: Sevgili Koç, Ay bugün senin burcunda ilerliyor olacak. Ay Şiron kavuşumu seni içsel anlamda sabah saatlerinde yorsa da üzüldüğün ya da şifa beklediğin konularla ilgili başkalarına merhem olursan iyileşeceksin. Akşam saatlerine doğru yaşanılacak olan Ay Venüs şanslı açısıyla birlikte ilahi bir destek seninle birlikte olacak. Eğlence ve organizasyonlar bulunuyorsa yeni kişilerle tanışabilirsin.

Boğa: Sevgili Boğa, Ay bugün bilinçdışını zorluyor olabilir. Düşüncelerin arasında geçmiş ve gelecek arasında zaman zaman kalırken kendini bulabilirsin. Maddi anlamdaki konulardan yana iş hayatında verimli adımlar atmak istersen gökyüzü seni destekliyor olacak.

İkizler: Sevgili İkizler, Ay bugün arkadaş ortamlarını ve ilişkilerini etkiliyor olacak. Çevrendeki tanıdıkların sayesinde hayatın adına önemli adımlar atmak üzeresin. İlişkilerindeki dengesiz durumlar gün içerisinde seni mutlu edecek sürprizlere kalbini açtıracak.

Yengeç: Sevgili Yengeç, Ay bugün kariyer hayatındaki gelişmeleri etkileyecek. Yükselirken dikkatli olman gereken konu rakiplerin ve dost gibi görünen düşmanların. Akşam vakitlerinde gelişen Ay Venüs olumlu açısıyla birlikte iş hayatında çözümlenmesini beklediğin konuların müjdeleri seninle birlikte olabilir.

Aslan: Sevgili Aslan, bence bugünün en şanslısı sensin. Seyahat planları, aşk, iş, şans, şöhret ne ararsan hayatına akmak için fırsatları bekliyor gibi görünüyor. Ancak öncesinde yardım yapmak, dini anlamda hangi dine inanıyorsan eğer dualarda bulunmak hayatında bariyer konulan kapıları açmak için en büyük desteğin olabilir.

Başak: Sevgili Başak, Ay bugün seni içsel anlamda yalnız hissettiğin konularla ilgili zorlayabilir. Önemli bir ameliyat, hastalık ya da maddi borç konuların gündemindeyse bazı ortaklı iş fırsatlarıyla birlikte gelişecek olan kısmetler gündeminde olacak.

Terazi: Sevgili Terazi, Ay bugün ilişkilerini etkiliyor olacak. Yakın bir zamanda ayrılık yaşadıysan eğer o kişiden haber geldi geliyor. Ruhunu yoran kişilerle arana mesafe koyarken, hayatında kimin kalmasını ve kimin gitmesi gerektiğine akşam vakitlerinde karar vereceksin.

Akrep: Sevgili Akrep, Ay gün içerisinde seni çalışma hayatın, iş fırsatın ve gelişecek olan fırsatların açısından destekliyor olacak. İş hayatın adına maaş zammı ya da büyük paralı projelerde kendi ismini bahsettirmek için destek alacaksın.

Yay: Sevgili Yay, Ay gün içerisinde aşk hayatını etkiliyor olacak. Venüs gezegeni de senin burcunda ilerlerken sevdiğin kişinin yanında olmak seni mutlu ediyor olacak. Önemli bir ayrılık yaşadıysanız toparlamak için fırsatların bulunuyor, tadını çıkart.

Oğlak: Sevgili Oğlak, gün içerisinde Güneş Pluton kavuşumu gücüne güç katarken dikkatli olman gereken konu yanlış yaptığın her ne varsa yüzleşecek olman. Özel hayatındaki bazı sıkıntıları fark ederken karşı tarafın gerçek niyetini sorgulayacaksın.

Kova: Sevgili Kova, gün içerisinde yolculuk planları ve eğlenceli organizasyonlar içerisinde kendini bulabilirsin. İş hayatın adına önemli proje ve toplantılarında gündeminde olacağı bu dönem içerisinde maddi konuları elinde tutmalısın.

Balık: Sevgili Balık, maddiyatın ve bolluğunun arttığı bir gün. Yöneticilerinden destek almak, projelerini geliştirmek, terfi etmek için alt yapı çalışmaları hazırlamak istersen değerlendirebilirsin. Sadece iş hayatı değil, özel hayatın açısından da seçim yapamıyorsan akşam vakitlerinde kim gerçekten seninle ilgili sürprizler yapıyor ya da niyetini açıkça ortaya koyuyor dikkat etmelisin. Çünkü aradığın cevap burada.