Koç, Aslan, Yay ve Kova burcu şanslı! Boğalara aşk imtihanı! 15 Aralık günlük burç yorumları

Astrolojiye ilgi duyanlar 15 Aralık 2023 burç yorumlarını araştırıyor. Bugün Boğaları bir aşk imtihanı bekliyor, Yay ve Koç burcu için fırsatları değerlendirme zamanı. Kova burcu için zengin olma zamanı. İşte Astrolog Özlem Recep'in kaleme aldığı 15 Aralık günlük burç yorumları...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Özlem Recep

15 Aralık 2023 burç yorumları herkes için başka anlamları ifade ediyor. Peki, burçlarda bugün neler var? Günlük burç yorumları bazı burçlar için fırsatlara dikkat çekiyor. Koç, Kova, Aslan ve Yay burcu bugünün şanslıları. Boğaları ise bir aşk imtihanı bekliyor. İşte 15 Aralık günlük burç yorumları...

Koç: Sevgili Koç burçları, çalışma hayatınız açısından fırsatların bulunduğu güzel bir gün. Sağlığınızı yoluna koyabilir, gündelik işlerinizde destek görebilir, giyim tarzınızla ilgili yenilikler yapabilirsiniz.

Boğa: Sevgili Boğa burçları, bugünlerde aşk hayatınız açısından önemli bir sınavı atlatabilirsiniz. Geçmiş yaraları sarmak da elinizde haberiniz olsun.

İkizler: Sevgili İkizler burçları, bugün ailenizden destek alacaksınız. Aile içindeki sıkıntıları önemsemeniz gereken belki de birbirinize kenetlenmeniz gereken önemli bir süreçten geçebilirsiniz. Özel hayatınızı, çocuğunuzu, ailenizi dengelemeniz gereken önemli bir gün.

Yengeç: Sevgili Yengeç burçları, bugünlerde kısa seyahat planları yapacağınız, dostlarınızla görüşeceğiniz, nikah ve küçük davetler içerisinden geçeceğiniz bir hafta olacak. Küçük flörtleşmeler, haberleşmeler ve itiraflarla karşılaşabilirsiniz. Geçmişten küs olduğunuz bir arkadaşınızla karşılaşabilir ve problemlerinizi toparlayabilirsiniz.

Aslan: Sevgili Aslan burçları, enerjinizin arttığı günlerden geçiyorsunuz. Bugün özellikle maddi konularla ilgili destek alacaksınız. Para enerjiniz artıyor olacak.

Başak: Sevgili Başak burçları, bugün bakım, detoks, diyet ve kendinizi yenilemek istediğiniz ne varsa güzel enerjiler altında olacaksınız. Kısıtlandığınız ne varsa prangalarınızı kıracağınız bir hafta olacak.

Terazi: Sevgili Terazi burçları, bugün eş zamanlıkların fazlaca arttığı, rüyalarınızın haber verdiği ve sezgilerinizin arttığı bir süreç yaşayacaksınız. Gizli ve gizemli olmak isteyebilirsiniz. Maddi anlamda alamadığınız ödemelerinizi toparlamak, haklarınızı almak, miras ve çeşitli yerlerden belki de eşinizden elde edeceğiniz gelir kaynaklarının bulunduğu bir süreç geçirebilirsiniz.

Akrep: Sevgili Akrep burçları, bugün hayallerinize odaklanmanızı istiyorum. Bu süreç içerisinde eşinizden ve dostlarınızdan destek alacağınızı söylemek istiyorum. Ancak dikkat etmeniz gereken konu kalabalık ortamların içerisinde biraz temkinli olmanız gerektiğini görüyorum.

Yay: Sevgili Yay burçları, bugün iş hayatınız canlanıyor olacak. Uzunca zamandır zorlandığınız projeleriniz hız kazanırken, kendinizi göstermeniz için de fırsatlarınız oluşmaya başlayacak. Yeni iş fırsatları açısından gökyüzü sizi destekliyor olacak.

Oğlak: Sevgili Oğlak burçları, bugün önemli sözleşme, anlaşma ve terfi almak için fırsatlarınız oluşmaya başlayacak. Bu süreç içerisinde devlet ve hukuksal konuları içeren haklarınız bulunuyorsa kazançlı olacaksınız. Borçlara karşı dikkatli olmalısınız.

Kova: Sevgili Kova burçları, bugün ortaklı işler ve alacaklı olduğunuz paralar hakkında kazançlar sizinle birlikte olabilir. İlişkilerinizle ilgili tenselliğin ön planda olduğu, birbirinizle romantik anları geçirdiğiniz bir hafta olacak. Ancak ilişkilerinizde bir o kadar da stresli olabilirsiniz. Kavga enerjinizin arttığı ancak bir o kadar da tutkunun ön planda olduğu zamanlardan geçeceksiniz. Burada ben sen egosuna girmek oldukça sakıncalı görünüyor. Hayatınızı yeniden inşaa etmek istediğiniz de bir dönemden geçerken evinizi, işinizi ve hayatınızda çürük olan ne varsa geri planda kalmasını isteyeceksiniz.

Balık: Sevgili Balık burçları, bugün ilişkileriniz etkileniyor olacak. Yalnızsanız birileriyle tanışabilir, uzun süren bir beraberliğiniz var ancak bazı sıkıntılarınız söz konusuysa bu süreç içerisinde evlilik kararı alabilirsiniz. Ev almak, yaşadığınız evi ya da semti değiştirmek istiyorsanız bugünlerde karar alabilirsiniz.