Günlük burç yorumlarında evlilik sürprizi! 15 Ağustos 2020 burç yorumları

15 Ağustos 2020 burç yorumları aşk hayatı hakkında yol gösteriyor. Ay Balzamik fazında ilerliyor. Terazi burcu beklediği iş ya da evlenme teklifi alabilir. Başak burcu ve Balık burcu ise romantik bir gün geçirebilir. Günlük burç yorumları beklenen teklifleri önünüze sunuyor. İşte 15 Ağustos 2020 Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu yorumları...

15 Ağustos Cumartesi burç yorumları Astrolog Ceylin Çelebi tarafından kaleme alındı. Ay Balzamik fazında ilerliyor. Yeni işlere başlamak için uygun bir gün olmayabilir fakat romantik kapıları aralamak için güzel bir gün olabilir. Peki, günlük burç yorumları aşk için ne diyor? 15 Ağustos Cumartesi günü Balık burcu aşk hayatıyla ilgili güzel gelişmeler yaşayabilir, Oğlak burcu için romantik teklif zamanı. Terazi burcu ise beklediği iş ya da evlenme teklifi alabilir. Sürprizlerle dolu günlük burç yorumları sizi bekliyor. 15 Ağustos 2020 Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçlarının günlük yorumları hakkında detaylar haberimizde.

KOÇ BURÇLARI VE YÜKSELEN KOÇ: 15 Ağustos Cumartesi günü saat 02.35'de Ay Yengeç burcuna geçiş yapıyor olacak. Evlenmeyi düşünen bir Koç burcuysan bugün romantik etkiler mevcut.

BOĞA BURÇLARI VE YÜKSELEN BOĞA: Ayın yengeç burcuna geçeceği cumartesi günü yakın çevrenle ilişkilerin öne çıkıyor. Ailevi konularda önemli gelişmeler akşam saatlerinde söz konusu olabilir.

İKİZLER BURÇLARI VE YÜKSELEN İKİZLER: Parasal konularda fazla tutucu davranabilirsin. Ay Balzamik fazında ilerliyor. Yeni işlere girişmek için uygun değil.

YENGEÇ BURÇLARI VE YÜKSELEN YENGEÇ: Fiziksel sağlığın ile ilgili konularda önemli gelişmeler söz konusu olabilir. daha çok kendinle ilgili konuları yöneleceğini cumartesi günü hassas olabilirsin.

ASLAN BURÇLARI VE YÜKSELEN ASLAN: Ay arka alanında ilerliyorken geçmişte kalan günlere olan özlemin artabilir. Duygusal açıdan hassas bir gününde olabilirsin.  

15 AĞUSTOS BURÇ YORUMLARININ DEVAMI İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYIN

Hangi burçların enerjisi değişiyor? 15 Ağustos 2020 burç yorumları