Günlük burç yorumları 26 Ağustos 2020! Burçları bekleyen gerginliklere dikkat!

26 Ağustos Çarşamba günü Koç burcunu yurt dışı ile ilgili konular, Aslan burcunu birtakım gerginlikler bekliyor. Oğlak burcu ise sadakatsizlikle sınanabilir. Günlük burç yorumları 26 Ağustos Çarşamba günü merak ediliyor. İşte Astrolog Ceylin Çelebi'nin kaleme aldığı 26 Ağustos 2020 burç yorumları...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Ceylin Çelebi

26 Ağustos 2020 burç yorumları herkesi farklı etkiliyor. Gökyüzündeki zorlayıcı enerjiler burçları sağlık ve kariyer konularında etkileyecek. Venüs ile Jüpiter arasındaki karşıt açı özel ilişkilerde gereğinden fazla hoşgörülü olmayı sağlayabilir. Bu dönemde sizden faydalanmak isteyenlere karşı dikkatli olmakta fayda var. 25 Ağustos Çarşamba günü Koç burcunu yurt dışı ile ilgili konular, Aslan burcunu birtakım gerginlikler bekliyor. Balık burcunun harcamalara dikkat etmesi gerekiyor. Astrolog Ceylin Çelebi tarafından günlük burç yorumları yükselen burçlarıyla birlikte en güncel yorumlarla ele alındı. İşte 26 Ağustos Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcu yorumları...

26 AĞUSTOS KOÇ BURCU VE YÜKSELEN KOÇ: Ay tüm gün Yay burcunda ilerliyor olacak. Yurt dışı ile ilgili konularda önemli görüşmelerin olabilir.

26 AĞUSTOS BOĞA BURCU VE YÜKSELEN BOĞA: Çarşamba gecesi saat 01.26 da kesinleşecek olan Venüs ile Jüpiter arasındaki karşıt açı özel ilişkilerinde gereğinden fazla hoşgörülü olmanı sağlıyor olacak.

26 AĞUSTOS İKİZLER BURCU VE YÜKSELEN İKİZLER: Ay çarşamba günü boyunca karşıt burcunda ilerliyor. Partnerin ile olan ilişkilerine gün boyunca dikkat etmelisin zira gökyüzünde zorlayıcı enerjiler var.

26 AĞUSTOS YENGEÇ BURCU VE YÜKSELEN YENGEÇ: Ofis arkadaşlarına olan görüşmelerinde çarşamba günü sinirli bir tutumla olayları istemediğin boyutlara taşımaktan imtina etmelisin.

26 AĞUSTOS ASLAN BURCU VE YÜKSELEN ASLAN: İştahının yüksek olacağı gün boyunca diyetini uygulamakta zorlanabilirsin aynı zamanda bugün sinirsel gerginliklerin de söz konusu olabilir. 

26 AĞUSTOS BURÇ YORUMLARININ DEVAMI İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYIN

Aşk, para, iş ve aile konularında günlük burç yorumları