Güneş tutulmasının tokatladığı burçlar! Ağızları yüzleri yamuldu ama halen gülüyorlar

Trans geçen Güneş tutulması bazı burçları tokatlayarak geçti. Adeta hayatlarında büyük değişimlere neden olan güneş tutulması bu burçların ağızlarını yüzlerini yamulttu. İşte güneş tutulmasının tokatladığı burçlar...

AKSAM.COM.TR / MOR PAPATYA

Fatimatüzzehra Maslak

Önceki gün Güneş'in Ay'a kavuştuğu anda gerçekleşen tutulma bazı burçları tokatladı. Hayatın gerçek sillesini yaşayan bu burçlar Güneş tutulması sonrası ağızları yüzleri yamuldu ama halen gülüyorlar. Umutları tükenmeyen ancak Güneş tutulmasının tokatlarından kurtulamayan bu burçlar hakkında merak edilenleri sizler için araştırdık.

Güneş tutulması, bazı burçların hayatında köklü değişimlere neden oldu. Bunlardan en olumsuz etkilenenler ise tokat yemiş gibi oldular.

İŞTE GÜNEŞ TUTULMASININ TOKATLADIĞI BURÇLAR

YAY BURCU

Yay burcu Güneş tutulmasından sonra baya zorlu bir süreçten geçecek. Hayatında özellikle aşk hayatında yaşayacağı dönüm noktaları ömür boyu ders verecek. En önemlisi ise bu süreçte kariyer ve para anlamında yay burçları çok sarsılacak. Güneş tutulmasındaki etki adeta Yay burçlarını dozer gibi geçer. Paramparça bir kaç ay yaşayacak olan Yay burçlarının bu yıl şans tılsımları zaten baya zayıf olacak.

AKREP BURCU

Akrep burcu kariyer olayında yükseliş yaşarken, aşk hayatında dibinde dibini görecek. Hayal kırıklıkları hüsranların yanı sıra Akrep burcunu en derinden etkileyen durum ise aldatmalar olacak. Akrep burçları bu süreçte herkese hemen aşık olmaktan kaçınmaları faydalı olacaktır. Yapılan planlar ve krokiler bu kez tutmayacak bu yüzden Akrep burçları aşk konusunda kimseye güvenmemeli.

10 yılda bir gerçekleşen Güneş tutulması rüyalardaki işaretleri artıracak! Aslan, Başak, Balık burçları dikkat